Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εγκαίνια στο νέο κατάστημα Ιορδάνης - Είδη Αλιείας στην Καβάλα

21 Ιουνίου, 2019

Εγκαίνια στο νέο κατάστημα Ιορδάνης - Είδη Αλιείας στην Καβάλα

Το απόγευµα της Παρασκευής 7 Ιουνίου, πραγµατοποιήθηκαν στη Καβάλα τα εγκαίνια του καταστήµατος Ιορδάνης – Είδη Αλιείας του Ιορδάνη Κουρτζίδη στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας όπου συστεγάζονται οι αποθήκες χοντρικής με το κατάστημα λιανικής πώλησης.

Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και πελάτες παραβρέθηκαν στη νέα έδρα της εταιρίας που βρίσκεται επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού 209 και τίµησαν την εκδήλωση µε την παρουσία τους αψηφώντας το βροχερό καιρό!
Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο Νίκος Ρογδάκης από την εταιρία Αφοί Ρογδάκη – Είδη Αλιείας, το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV και βέβαια το περιοδικό Boat & Fishing!

Σε ένα μεγάλο και σύγχρονο πολυκατάστημα με ιδιωτικό πάρκινγκ, οι ψαράδες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι ιδιοκτήτες σκαφών και οι λάτρεις της κατάδυσης και του ψαροτούφεκου μπορούν να βρουν πλήρη γκάμα προϊόντων όπως: δίχτυα, σχοινιά, καλάμια, πετονιές, μηχανισμούς, αγκίστρια, τεχνητά δολώματα, αξεσουάρ, αλλά και ναυτιλιακά, αλυσίδες, σωσίβια, βυθόμετρα, GPS – Plotter, είδη υποβρύχιας αλιείας, μάσκες, πέδιλα, στολές κατάδυσης, ναυτικού ρουχισμού κ.λπ. Επίσης σύντομα θα διαθέτει και ποικιλία από ζωντανά δολώματα.

Η εταιρία Ιορδάνης ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2006 με το δικό του κατάστημα μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ειδών αλιείας. Στην αρχή η κύρια ενασχόληση ήταν η λιανική πώληση σε δίχτυα, καλάμια, αγκίστρια και διάφορα άλλα είδη αλιείας καθώς και η χονδρική σε δίχτυα αλιείας.
Αργότερα, η εταιρία επικεντρώθηκε στα δίχτυα προσφέροντας μία πλήρη γκάμα προϊόντων για τους επαγγελματίες ψαράδες όπως δίχτυα αρματωμένα, σχοινιά, πλωτήρες αλιείας, νήματα, μολυβόσχοινα κ.τ.λ. για παράκτια αλιεία, γρι-γρι και ανεμότρατες καθώς και ναυτιλιακά.

Μερικά χρόνια αργότερα έχοντας τεχνογνωσία και στόχευση στη χονδρική πώληση, και λόγως της αυξημένης ζήτησης η ανάγκη για ένα μεγαλύτερο χώρο ήταν απαραίτητη! Οι νέες εγκαταστάσεις 500 τμ. έλυσαν αυτό το πρόβλημα αφού τόσο η χοντρική όσο και η λιανική βρήκαν τον απαραίτητο χώρο τους.

Σήμερα η εταιρία Ιορδάνης (γνωστή και σαν Ιορδάνης Δίχτυα Αλιείας) εισάγει την πασίγνωστη MUSTAD με αγκίστρια, τσάντες, μαχαίρια, γυαλιά ηλίου και διάφορα άλλα αξεσουάρ ψαρέματος (με αποκλειστικότητα σε αρκετούς κωδικούς).
Την Yo-Zuri και Duel στις καλαμαριέρες, Perlon μεσινέζες, την PROS στα αδιάβροχα, ποδιές, μανικέτια και μπότες σε αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα την Κύπρο, τη Gaby με τα Ψάρια-Μαξιλάρια (αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο), Luxor αμίαντα και γυαλιά για λάμπες αλιείας.
Επίσης δίχτυα, νήματα, αντιλιακούς μουσαμάδες, κατασκευάζει δίχτυα έτοιμα αρματωμένα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, προϊόντα ερασιτεχνικής αλιείας, όπως καλάμια μηχανισμούς
(πλήρη γκάμα προϊόντων Linea Effe).

Στο κατάστημα πλέον υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που διατίθενται και ηλεκτρονικά
μέσω του e-shop www.iordaniseshop.gr/
Η διεύθυνση του πολυκαταστήµατος είναι οδός Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού 209 (Νυρεμβέργης 209),
στην Καβάλα (Δίπλα στο πρατήριο Shell στο Περιγιάλι), και µπορείτε να επικοινωνήσετε στο σταθερό
2510 232938 – 2511 104134 ή στο κινητό 697 3962940.

Ευχόμαστε στο συνεργάτη και φίλο Ιορδάνη Κουρτζίδη καλές δουλειές!

Tags
Καβάλα Κατάστημα Ειδών Αλιείας Ιορδάνης Κουρτζίδης Κατάστημα Ναυτιλιακών Ειδών Εγκαίνια Ιορδάνης - Είδη Αλιείας
Comodo SSL