Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κλοπή - Μύτικας: Οπλισμένος σαν αστακός πήγε να κλέψει… ψάρια

11 Ιουνίου, 2020

Κλοπή - Μύτικας: Οπλισμένος σαν αστακός πήγε να κλέψει… ψάρια

Το Λιμενικό Λευκάδας εμπόδισε τα σχέδια του δράστη – Οπλισμένος σαν αστακός πήγε να κλέψει… ψάρια από τις ιχθυοκαλλιέργιες του Μύτικα

Πάνοπλος και εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ξεκίνησε για να κλέψει ψάρια από ιχθυοκαλλιέργειες ένας άνδρας, ο οποίος μάλιστα παρίστανε το στέλεχος του Λιμενικού ή της Αστυνομίας έχοντας τοποθετήσει σειρήνα και φάρο στο όχημά του!

Για κακή του τύχη, οι άνδρες του Λιμενικού Λευκάδας που είδαν αργά το βράδυ το αυτοκίνητο να κινείται στην περιοχή μεταξύ του Μύτικα και του ακρωτηρίου Πετεινάρι στην Αιτωλοακαρνανία, αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του και του έστησαν μπλόκο πριν φτάσει στην παραλία. Αμέσως αποδείχθηκε ότι ο οδηγός δεν ανήκε στα σώματα ασφαλείας και συνελήφθη.

Στο όχημά του κατασχέθηκαν η σειρήνα και ο φάρος, αλλά και δίχτυα, μια υποβρύχια κάμερα, μαχαίρια, ένα κυνηγετικό όπλο με μεγάλο αριθμό από φυσίγγια και άλλα αντικείμενα που αποδείκνυαν ότι ήταν λαθραλιέας. Ο δράστης κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα κλοπής, παράνομη οπλοκατοχή και αντιποίηση αρχής.

Το δελτίο τύπου του Λιμεναρχείου:

Χθες αργά το βράδυ το Λιμενικό Λευκάδας αξιοποιώντας πληροφορίες για ενδεχόμενη κλοπή ψαριών από ιχθυοκαλλιέργειες στην περιοχή μεταξύ Μύτικα και ακρωτήρι Πετεινάρι Αιτωλοακαρνανίας κινήθηκε οργανωμένα από ξηράς αλλά και από θάλασσας με αποτέλεσμα να συλληφθεί άτομο ο οποίος με το αυτοκίνητό του κινούνταν με κατεύθυνση την παραλία έχοντας μάλιστα σε λειτουργία σειρήνα και φάρο που παρέπεμπε σε όχημα του Λιμενικού ή της Αστυνομίας.

Κατά τη σύλληψή του μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μεγάλος αριθμός από φυσίγγια , όπλο , φαλτσέτα, μαχαίρια, δίχτυα , υποβρύχια κάμερα και πολλά άλλα αντικείμενα τα οποία και κατασχέθηκαν. Ο συγκεκριμένος οδηγός συνελήφθη και θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Tags
Ιχθυοκαλλιέργειες Κλοπή ψαριών Ιχθυοκλοπή Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας
Comodo SSL