Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νεκρός 61χρονος ψαροντουφεκάς στην Ικαρία

28 Αυγούστου, 2018

Νεκρός 61χρονος ψαροντουφεκάς στην Ικαρία

Άλλη μία τραγική απώλεια έρχεται να προστεθεί στη λίστα ψαροκυνηγών που αφήνουν την τελευταία τους πνοή κάνοντας το αγαπημένο τους χόμπι. Ο λόγος για τον 61χρονο υποβρύχιο αλιέα που χτες Δευτέρα 27 Αυγούστου το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή ”ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” πλησίον Φάρου Πάπα Καρκιναγρίου Ικαρίας.

Συγκεκριμένα ο 61χρονος υποβρύχιος αλιέας, σύμφωνα με δήλωση δύο φίλων του με τους οποίους είχε μεταβεί από κοινού νωρίτερα στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή με το σκάφος ”ΝΕΛΜΗ” Λ. Ραφήνας 9267, ενώ είχε καταδυθεί, μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκε καταδυόμενος, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τους φίλους του στο βυθό της θάλασσας, ακίνητος, σε βάθος περίπου τριών μέτρων.

Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής τα σκάφη ”ΠΕΙΡΑΤΗΣ” Σ.Α.Κ. 96 και ”ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Τ.Π. 2033 Β΄ με επιβαίνοντες στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εκπαιδευτή αυτοδύτη, με τη συνδρομή των οποίων περισυνελέγη ο 61χρονος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ αφού μεταφέρθηκε στο λιμένα Καρκιναγρίου, αγροτικός ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίου Κηρύκου, ενώ η σορός του ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ικαρίας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Φωτό: ikariamag.gr

Tags
Νεκρός ψαροτουφεκάς Ικαρία
Comodo SSL