Θρήνος για τον 38χρονο επιχειρηματία από το Γάζι, που χάθηκε στο τροχαίο

Ο 38χρονος επιχειρηματίας από το Γάζι, Γιάννης Βιστάκης, είναι το νέο θύμα της εξελισσόμενης τραγωδίας στους δρόμους της Κρήτης. Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή, καθώς ο 38χρονος, μέλος της γνωστής οικογένειας με το πρατήριο καυσίμων και αδελφός της δικηγόρου και άλλοτε υποψήφια δημάρχου Γαζίου, Ελευθερίας Βιστάκη, ήταν γνωστός και αγαπητός στην περιοχή. Ήταν μάλιστα, πατέρας τριών παιδιών…

Ο 38χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου κοντά στον κόμβο του Μαδέ, στην Αγία Πελαγία, όταν η μηχανή του ξέφυγε από την πορεία της.

Δείτε: Ηράκλειο: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, με θύμα 38χρονο

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Γιάννη Βιστάκη, αδερφού της δικηγόρου του Δήμου Μαλεβιζίου Ελευθερίας Βιστάκη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα την τραγική είδηση του θανάτου του Γιάννη Βιστάκη, αδερφού της δικηγόρου του Δήμου μας, Ελευθερίας Βιστάκη. Ενός ανθρώπου δραστήριου, δυναμικού και ιδιαίτερα αγαπητού, που έφυγε τόσο νέος βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία μας.

Στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου Γιάννη, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής».

Το τελευταίο αντίο θα του πουν αύριο στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Γάζι, όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί