Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ Ηρακλείου

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

 

Σήμερα, Πέμπτη 2 Μάη:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στα Δειλινά στις 6μμ και στην συνέχεια ομιλία στην καφετέρια «UNO».

 

Αύριο, Παρασκευή 3 Μάη:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο περιφερειακό Σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση, στα καταστήματα Jumbo και ΑΒ Βασιλόπουλος στην 62 Μαρτύρων, στις 8πμ.

 

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο περιφερειακό Σύμβουλο και την Κατερίνα Χρυσοφάκη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις τράπεζες του κέντρου στο Ηράκλειο στις 11πμ.

 

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή και Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 12:00μμ.

 

Το Σάββατο 04 Μάη:

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση στα μαγαζιά του κέντρου στο Ηράκλειο στις 9πμ.

 

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή, Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση και Προυκάκη Κώστα υποψήφιο δήμαρχο δήμου Μινώα Πεδιάδος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στο παζάρι στο Αρκαλοχώρι, στις 9πμ.

 

Την Κυριακή 05 Μάη:

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στις Μοίρες με ομιλητές τους Σ. Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή και Γιάννη Ζαχαριουδάκη, υποψήφιο δήμαρχο δήμου Φαιστού με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στην ταβέρνα Όαση στα Καπαριανά στις 1μμ.

 

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του Δήμου Χερσονήσου με ομιλητές τους Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης και Γιώργο Παρθενιώτη, υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου στο Δημαρχείο Χερσονήσου στις 12πμ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί