Πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ν. Αλικαρνασσό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαϊου η πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ν. Αλικαρνασσό. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Γωνιανάκης Γιάννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στην συγκέντρωση παρευρίσκονταν πλήθος υποψήφιων περιφερειακών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Ηρακλείου.

Στο χαιρετισμό του ο Γιάννης Γωνιανάκης ανέδειξε πως:

«Η συνεχής μείωση του εισοδήματος, οι χιλιάδες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, οι διακοπές ρεύματος και νερού στα λαϊκά νοικοκυριά είναι κατευθύνσεις που εφαρμόζουν κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ και κάνουν θρύψαλα το παραμύθι της «δίκαιης ανάπτυξης» και αποδεικνύουν ότι στο κυνήγι του κέρδους κανένα δικαίωμα δεν είναι κατοχυρωμένο. (…) Για αυτό έχει σημασία στις κάλπες που έρχονται να ενισχύσουμε το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμο Ηρακλείου, να εμπιστευτούμε τη δύναμη μας και πιο ισχυροί την επόμενη μέρα να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας!»

Στην ομιλία του ο Δ. Βρύσαλης σημείωσε:

«(…) Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού γονάτισε για 4 χρόνια το λαό, με τα μέτρα τριών μνημονίων, αφού διατήρησε και διατηρεί στο ακέραιο όλους τους εφαρμοστικούς αντιλαϊκούς νόμους, αφού δέσμευσε έως το 2060 τη χώρα με ματωμένα υπερπλεονάσματα, μεγαλύτερα και από αυτά που ζητούσαν οι δανειστές, καταφεύγει τώρα προεκλογικά, για ευνόητους λόγους, στη γνωστή τακτική “σου κλέβω 10 και σου επιστρέφω 1”.

(…) Καμία πραγματική ανάσα δεν πρόκειται να υπάρξει για το λαό όσο παραμένουν οι αιτίες που τον βουλιάζουν στα χρέη, στη φτώχεια και την ανασφάλεια. Αυτές τις αιτίες πρέπει να βάλει ο λαός στο στόχαστρό του, δυναμώνοντας το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα τοπικά στηρίγματά της στο δήμο και στην περιφέρεια φέρουν τεράστια ευθύνη, ακολουθώντας την πολιτική των προηγούμενων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την κακή κατάσταση που υπάρχει στις λαϊκές γειτονιές, για την έλλειψη υποδομών όπως αντιπλημμυρικά έργα, σχολεία και χώρους αναψυχής ενώ δίνουν απλόχερα εκατομμύρια για επενδύσεις σε μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους για να εξασφαλίζουν τα κέρδη τους.

(…) Όλες οι άλλες παρατάξεις και συνδυασμοί είναι υποψήφιοι και παρατάξεις των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτόν τον τόπο, των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (οι συνδυασμοί των Β. Λαμπρινού, Γ. Κουράκης, Γ. Σισαμάκη, Ε. Κουκιαδάκη, Π. Ινιωτάκη, Μ. Ε. Σχοιναράκη, Βασιλάκη) και του ΣΥΡΙΖΑ (ο συνδυασμός του Ηλ. Λυγερού) και  χωρίς αμφιβολία όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, την επαύριον θα συνεργαστούν για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λίγων αυτής της πόλης.

(…) Γι αυτό στις επερχόμενες εκλογές οι λαϊκές οικογένειες, αυτοί που αισθάνονται αριστεροί να απορρίψουν όλους εκείνους που στήριξαν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα ενώ μεγάλωσαν τα προβλήματα του λαού και εμπόδισαν την ικανοποίηση των δικών του αναγκών.

(..) Σε αυτές τις εκλογές στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Ηρακλείου και την περιφέρεια Κρήτης μπορούμε να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε ανάσες ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια. Να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί