Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ Ηρακλείου για αύριο

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών αύριο Τρίτη 21 Μάη θα πραγματοποιηθούν:

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Βρύσαλη Δημήτρη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΠΕΔΥ στον Εσταυρωμένο, στις 8:30πμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στη δομή του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, στις 10:00 πμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Κατερίνα Μπακέλα και Γιάννη Δαλέζιο, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στους εργαζόμενους του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις 11:30πμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης, και τον Γιάννη Ζαχαριουδάκη, υποψήφιο δήμαρχο Φαιστού με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στα γραφεία των Μινωικών γραμμών, στις 12:30μμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαχαριουδάκη, υποψήφιο δήμαρχο Φαιστού με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στη επιχείρηση «ΒΙΑΝΑΜΕ», στις 2:30μμ.

   –Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παρθενιώτη Γιώργο, υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στα χωριά Μοχός, Αβδού, Κράσι και Ποταμιές του δήμου Χερσονήσου, στις 6μμ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Ρένα Σκυβαλάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στα Καμίνια, στις 6:30μμ.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Βρύσαλη Δημήτρη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στο Μασταμπά στις 6:30μμ και στη συνέχεια στο Ατσαλένιο.

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χουστουλάκη Μιχάλη, υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου στις 7μμ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί