Ο Μ. Καρκαβάτσος για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Μανώλης Καρκαβάτσος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες βιοπαλαιστές αγρότες, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες, που δούλεψαν μαζί μας και μας εμπιστεύτηκαν τη ψήφο τους και έδωσαν εντολή για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στον Δήμο, με σημαντική αύξηση σε ψήφους και ποσοστά, καθώς και Δημοτικούς Συμβούλους.

Το ενισχυμένο ποσοστό της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ οδηγεί σε περισσότερους εκλεγμένους δημοτικούς σύμβουλους με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και άρα μεγαλύτερες δυνατότητες διεκδίκησης και έκφρασης των συμφερόντων των πολλών από περισσότερους. Θα δυναμώσει η αποκάλυψη, η πίεση ενώ η ψήφος δε θα αλλάξει κατεύθυνση.

Θεωρούμε αρνητικό για τον λαό του Δήμου το γεγονός ότι ο συνδυασμός του κ. Κοκοσάλη, που στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, διατηρεί ψηλά ποσοστά, τα οποία θα αξιοποιήσει απέναντι στον λαό και υπέρ της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής και των επιχειρηματικών συμφερόντων που υπηρετούν.

Η πλειοψηφία του μετώπου ΣΥΡΙΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ του κ. Κοκοσάλη προσπαθεί να κρύψει ότι τα κόμματα που τη στηρίζει, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση, ψήφισαν μνημόνια, τσάκισαν μισθούς, συντάξεις, έβαλαν χέρι στις αποταμιεύσεις των λαϊκών νοικοκυριών με αναγκαστικά μέτρα είσπραξης,  άφησαν τον λαό χωρίς υποδομές και μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας του, ενώ όλοι αυτοί με τους οποίου ήταν αγκαλιά στην προηγούμενη θητεία και εκλέχθηκαν μαζί του τώρα, στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και άλλοι δήθεν «ανεξάρτητοι», θα μοιραστούν ρόλους την επόμενη μέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για το αντιλαϊκό τους έργο.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα συνεχίσει, ακόμα πιο δυνατά, να είναι η πραγματική αντιπολίτευση στο πλευρό του λαού.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί