Περιοδεία των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Αμάρι, Άγιο Βασίλειο και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Την Πέμπτη 4/7 πραγματοποιήθηκε περιοδεία από τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα χωριά του Δήμου Αμαρίου, Αποδούλου, Άγιος Ιωάννης, Λοχριά και στα χωριά του Δήμου Αγίου Βασιλείου, Άγιος Βασίλειος, Αγγουσελιανά, Άγιος Ιωάννης,  Ροδάκινο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές συζήτησαν με τους κατοίκους για τις επερχόμενες εκλογές και τόνισαν πως: «Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένας πολίτης που να μην ξέρει τι διακυβεύεται στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Δεν υπάρχει κανένας πολίτης που να μην έχει καταλάβει ποια είναι τα deals που σκοπεύει να υλοποιήσει η Ν.Δ., αν κυβερνήσει τον τόπο, με τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις τράπεζες, τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και τα αποτελέσματα όλων αυτών στην ζωή μας. Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να μην ξέρει τι πρόκειται να συμβεί στα εργασιακά και στην οικονομία, στο Ελληνικό, στη ΔΕΗ, στις δημόσιες συγκοινωνίες, στις υποθέσεις διαφθοράς θα κλείσουν ως διά μαγείας, ότι τα θαλασσοδάνεια του παλιού πολιτικού κατεστημένου θα διαγραφούν ως διά μαγείας και θα φορτωθούν στα κορόιδα.»

Την Παρασκευή 5/7 οι υποψήφιοι βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκέφτηκαν την Διοίκηση του ΚΤΕΛ, την Π.Ε. και την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μ. Λιονή, την Ελληνική Αστυνομία όπου είχαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Α. Ρουτζάκη και την Ένωση Αστυνομικών Ρεθύμνου και το Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου είχαν συνάντηση με τον Διοικητή κ. Γ. Φραγκιαδάκη και συνομίλησαν με εργαζόμενους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί