Αντίθετο το Κοινοτικό Συμβούλιο της Ν. Αλικαρνασσού με την εκμετάλλευση του δημοτικού ακινήτου πρώην κέντρο «Φάρος» σε Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση εξέδωσε τo Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού, μέσω της οποάις εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα δημοσιεύματα που ανακοινώθηκαν στα Μ.Μ.Ε. που αφορούν την εκμετάλλευση του δημοτικού ακινήτου πρώην κέντρο «Φάρος» σε Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Νέας Αλικαρνασσού συνεδρίασε στις 15/01/2020 και

αποφασίστηκε να σταλθεί το παρόν δελτίο τύπου εκφράζοντας ομόφωνα την δυσαρέσκεια του  για τα δημοσιεύματα που ανακοινώθηκαν στα Μ.Μ.Ε. που αφορούν την εκμετάλλευση του δημοτικού ακινήτου πρώην κέντρο <<Φάρος>> σε Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας , χωρίς να έχει ενημερωθεί το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας  Αλικαρνασσού και να εκφράσει την άποψη του.

Σύμφωνα με τον Ν. 3852/2010  και το άρθρο 83 το Κοινοτικό Συμβούλιο διατυπώνει γνώμη για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δήμου που βρίσκονται στην Κοινότητα την κάθε μορφή εκμίσθωσης ή παραχώρηση εκτάσεων εντός των ορίων αυτής, καθώς και την εκποίηση,, εκμίσθωση , δωρεάν παραχώρηση χρήσης ,ανταλλαγή και δωρεά περιουσιακών εν γένει στοιχείων του Δήμου που βρίσκονται στα όρια της Κοινότητας.

Για το εν λόγω ακίνητο  το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει διατυπώσει πρόταση να αξιοποιηθεί σε μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού και πολιτισμικής κληρονομιάς και πολυχώρος για διάφορες δραστηριότητες και  εκδηλώσεις όπου θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα είναι ανοιχτό προς το κοινό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί