Το τελευταίο αντίο στο θύμα του φονικού στη Νεάπολη

Εχθές το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεάπολης, έγινε η κηδεία του θύματος του φονικού στη Νεάπολη.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Συναγερμός στην αστυνομία για πυροβολισμούς εναντίον πατέρα και γιου – Νεκρός ο πατέρας

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουρουνών Κορώνη, πρόκειται για τον Μανώλη Φιλοκαλιώτη, τον καλόκαρδο γίγαντα «Κοντοβράκη».

Δείτε τι αναφέρει ο Σύλλογος:

Στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεάπολης, σε κλίμα οδύνης για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του φίλου και συγχωριανού μας Μανώλη Φινοκαλιώτη, του καλόκαρδου γίγαντα Κοντοβράκη, εψάλη το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου η εξόδιος ακολουθία, και τον αποχαιρετίσαμε για πάντα!.
Δεύτε τελευταίον ασπασμόν….
Κατασυγκινημένος, αλλά αυστηρός και καυστικός και ο Ιεράρχης μας, ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος που προέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία.
«Μόνο ο Θεός μπορεί να δίδει και να αφαιρεί ζωές» τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ έκανε έκκληση το σημερινό θλιβερό συμβάν, αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό, να είναι το πρώτο και το τελευταίο στην περιοχή μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, να είναι καλά να τον θυμούνται και να τιμούν την μνήμη του!
Ιδιαίτερες ευχές στο Γιάννη,το βαριά τραυματισμένο παλικάρι, το παιδί τους, να γυρίσει σύντομα κοντά τους γερός και δυνατός…!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δράστης του φονικού παραδόθηκε σήμερα το πρωί στις Αρχές.

Δείτε: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού της Νεάπολης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί