Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 06-Ιουλ-2020 22:05

    Anytime: Προτεραιότητα στην Παιδεία

    Anytime: Προτεραιότητα στην Παιδεία
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η Αnytime ενισχύει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των µαθητών

    Η πορεία και η εξέλιξη της Anytime, της πρώτης direct ασφάλισης στην Ελλάδα από την Interamerican, αποτελούν σηµαντική απόδειξη της προσήλωσής της στον στόχο και την αποστολή της, να υποστηρίζει µε κάθε τρόπο τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, ώστε να ζει ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα. Όραµά της είναι ένας κόσµος όπου οι άνθρωποι θα απολαµβάνουν µε περισσότερη αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά την καθηµερινότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσονται και οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρµόζει, σε µια προσπάθεια να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όσων το έχουν ανάγκη και να αφήσει το δικό της θετικό αποτύπωµα στην ελληνική κοινωνία.

    Η Anytime είναι ένα brand που λειτουργεί σε digital περιβάλλον, το οποίο στηρίζει και συνεχώς εξελίσσει, καθώς θεωρεί ότι µπορεί να φέρει αµεσότητα και ευκολία στη ζωή µας. Παράλληλα, όµως, από την πρώτη στιγµή της δηµιουργίας της δεν έχει πάψει να διατηρεί τον ανθρώπινο χαρακτήρα της, που σε κάθε ευκαιρία ενισχύει. 

    ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

    Δωρεά 1.500 tablets σε δηµόσια σχολεία της χώρας
    Στην πρόσφατη, πρωτόγνωρη συγκυρία που όλοι βιώσαµε, τόσο η χώρα µας όσο και ο υπόλοιπος πλανήτης, η Anytime ανταποκρίθηκε άµεσα στην πρόσκληση του υπουργείου Παιδείας, υποστηρίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλαν εκπαιδευτικοί και µαθητές ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα η διαδικασία της µάθησης, πάντα µε ασφάλεια και αποτελεσµατικότητα.

    Με στόχο την ενίσχυση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των µαθητών σε βάθος χρόνου, η Anytime προχώρησε σε µια σηµαντική δωρεά. Συγκεκριµένα, διέθεσε 1.500 tablets σε σχολικές µονάδες, τα οποία θα αποτελούν εφεξής περιουσία των σχολείων και µετά τη λήξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. 

    Η Anytime, σε συνεργασία µε το υπουργείο Παιδείας, προσέφερε τον τεχνολογικό εξοπλισµό σε σχολεία της χώρας µε τις µεγαλύτερες ανάγκες, τα οποία κατά κύριο λόγο βρίσκονται σε νοµούς της Βόρειας Ελλάδας, καλύπτοντας, ωστόσο, γεωγραφικά σχεδόν όλες τις περιοχές. Κύριο µέληµα της Anytime για την επιλογή των µονάδων ήταν το κατά κεφαλήν εισόδηµα, γι’ αυτό και δόθηκε προτεραιότητα σε οικογένειες µε χαµηλό εισόδηµα, όπου ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι, σε πολύτεκνες ή τρίτεκνες οικογένειες, σε παιδιά που αντιµετωπίζουν µαθησιακές δυσκολίες κ.ά. 

    Η δωρεά, εναρµονισµένη απόλυτα µε την ευρύτερη φιλοσοφία της Anytime, συνέβαλε στη διατήρηση της στενής επαφής των µαθητών µε τη µαθησιακή διαδικασία και στην εποικοδοµητική αξιοποίηση του χρόνου τους στο σπίτι, προς όφελος της εκπαίδευσής τους. Εξάλλου, η Anytime, έχοντας ως κύρια επικοινωνία της το µήνυµα "Κάθε στιγµή περισσότερα", που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της, και όντας η πρώτη digital direct ασφάλιση στην Ελλάδα, καινοτόµησε από την πρώτη στιγµή εντάσσοντας την ψηφιακή επικοινωνία στη ζωή των καταναλωτών, και µε τη δωρεά στην οποία προχώρησε προσφάτως υποστήριξε εµπράκτως την επιλογή της, δίνοντας "Κάθε στιγµή περισσότερη πρόσβαση στη γνώση". 

    Σε µια κρίσιµη περίοδο, υγειονοµικού χαρακτήρα, η Anytime επέλεξε να ενισχύσει το εκπαιδευτικό σύστηµα, αντιµετωπίζοντας τα παιδιά ως το "όχηµα" που θα οδηγήσει τον κόσµο µας σε ένα καλύτερο αύριο. Αντιλαµβανόµενη, λοιπόν, τις προκλήσεις που δέχτηκε η νέα γενιά, η Anytime αποφάσισε να συµβάλει µε τον δικό της τρόπο, ενισχύοντας τις ψηφιακές δεξιότητες των µαθητών, οι οποίες θα τους βοηθήσουν όχι µόνο στο παρόν, αλλά και στο µέλλον. Εξάλλου, η πραγµατικότητα δείχνει ότι οδεύουµε σε ένα digital περιβάλλον σε πολλούς τοµείς και πτυχές της καθηµερινότητας, ανάµεσά τους και ο τοµέας της εκπαίδευσης. 

    Σχολιάζοντας τη δράση αυτή, ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύµβουλος του Οµίλου Ιnteramerican, στον οποίο ανήκει η Anytime, δήλωσε: "Αποτελεί η πρωτόγνωρη κατάσταση και για την εκπαίδευση µια ευκαιρία θετικής ανάγνωσης των προκλήσεων, ειδικότερα για τα παιδιά. Γνωρίζοντας άριστα τα πλεονεκτήµατα των online διαδικασιών, πιστεύουµε στην προστιθέµενη αξία των ψηφιακών δυνατοτήτων για τη µάθηση. Με την προσφορά αυτή, αλλά και συναφείς ενέργειες, στεκόµαστε δίπλα στους µαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, αναγνωρίζοντας τον σηµαντικό ρόλο της εκπαίδευσης και της ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων, καθώς και του υπουργείου Παιδείας".
    Με αφετηρία τον τοµέα της εκπαίδευσης και την ένταξη του digital περιβάλλοντος σε αυτήν, η Anytime έχει στόχο να συνεχίσει το έργο της και να προχωρήσει στο µέλλον και σε άλλες κινήσεις που αφορούν την ψηφιακή µάθηση των παιδιών. Γιατί, για την Anytime, κάθε παιδί έχει δικαίωµα στην ισότιµη πρόσβαση στη γνώση και στην προετοιµασία για ένα µέλλον που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι στη βάση του ψηφιακό. 

    Με αυτήν τη συνεισφορά της Anytime, δηµιουργείται από την Interamerican, που έχει ήδη αναπτύξει πρωτοβουλίες σε τρεις δέσµες για το Εθνικό Σύστηµα Υγείας, για την υγεία στην τοπική αυτοδιοίκηση και για την υποστήριξη των ευπαθών οµάδων, µια τέταρτη δέσµη ενεργειών υπευθυνότητας για την Παιδεία, που αποτελεί προτεραιότητα για τη βιώσιµη ανάπτυξη.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ