Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 12-Νοε-2019 21:52

    Τέταρτη ημέρα απωλειών για τον χρυσό

    Τέταρτη ημέρα απωλειών για τον χρυσό
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Με αρνητικό πρόσημο ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Τρίτης ο χρυσός, συμπληρώνοντας τέσσερις διαδοχικές αρνητικές συνεδριάσεις, καθώς η άνοδος του αμερικανικού δολαρίου και τα διαδοχικά υψηλά στη Wall Street συνεχίζουν να αμβλύνουν την ελκυστικότητα του πολύτιμου μετάλλου.

    Ειδικότερα, το συμβόλαιο του χρυσού παραδόσεως Δεκεμβρίου έχασε 3,40 δολ. ή 0,2% και έκλεισε στα 1.453,70 δολ. ανά ουγγιά. Αυτό είναι το χαμηλότερο κλείσιμο για το πολύτιμο μέταλλο από την 1η Αυγούστου.

    Μεγαλύτερες απώλειες σημείωσε το ασήμι, με το συμβόλαιο Δεκεμβρίου να χάνει 11 cents ή 0,7% στα 16,692 δολ. ανά ουγγιά. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική πτώση και για το ασήμι. Ο χαλκός Δεκεμβρίου έχασε 0,7% στα 2,6455 δολ. η λίβρα.

    Αναφορικά με την πορεία των υπόλοιπων μετάλλων, η πλατίνα Ιανουαρίου υποχώρησε σε ποσοστό 1,2% στα 869,90 δολ. ανά ουγγιά, το χαμηλότερο επίπεδο από τα τέλη του Αυγούστου, ενώ το παλλάδιο Δεκεμβρίου ενισχύθηκε 0,9% στα 1.670,10 δολ. ανά ουγγιά μετά τις βαριές απώλειες των προηγούμενων συνεδριάσεων.

     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ