Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 04-Ιαν-2019 08:03

    Το Volvo XC40 στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το Compact SUV της Volvo θα βρίσκεται μέχρι την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου, έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στα Kελάρια, σε υψόμετρο 1.750 μέτρων. Τοποθετημένο σε περίοπτη θέση, το XC40 ταιριάζει αρμονικά με το αλπικό τοπίο, καθώς το σύγχρονο, πρωτότυπο design του αποτυπώνει τη διάθεση για εξερεύνηση και ψυχαγωγία σε ένα περιβάλλον που αποτελεί το στοιχείο του. 

     

    XC40 Parnassos‘’Εκεί που οι άλλοι δοκιμάζουν είναι το σπίτι μας’’: το κεντρικό μήνυμα της παρουσίας του XC40 συμπυκνώνει το χαρακτήρα του premium SUV της Volvo.

    Στο DNA του, το XC40 ενσωματώνει την παραδοσιακή αξιοπιστία της Volvo, αλλά και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και όλη την τεχνογνωσία της σουηδικής εταιρείας στα συστήματα τετρακίνησης. Στις AWD εκδόσεις του, με κινητήρες diesel D3 και D4 και με τον βενζινοκινητήρα T5, το XC40 συνδυάζει την ευελιξία του αστικού SUV με εξαιρετικές ικανότητες κίνησης σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Η σουηδική εμπειρία κίνησης σε συνθήκες χιονιού και πάγου καθιστά το XC40 την προφανή επιλογή για όποιον θέλει ένα SUV ικανό να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα. 

    XC40 Parnassos

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    17:05 26/04

    Πόσο πιο φθηνή είναι η ηλεκτρική Maserati GranCabrio από την συμβατική

    Η πλήρως ηλεκτρική έκδοση Folgore της Maserati GranCabrio είναι πιο ισχυρή και πιο γρήγορη από την αντίστοιχη έκδοση Trofeo με συμβατική τεχνολογία. Εσχάτως αποδείχθηκε πως είναι και πιο φθηνή...

    16:04 26/04

    Ρεκόρ παραγωγής και πωλήσεων για την Toyota

    Οι ετήσιες πωλήσεις της Toyota παγκοσμίως σημείωσαν αύξηση λόγω ισχυρής ζήτησης ενώ και σε επίπεδο της παραγωγής η εταιρεία σημείωσε άλλο ένα ρεκόρ.

    12:45 26/04

    Toyota: Παρουσίασε δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα-ένα κουπέ και ένα SUV

    Η Toyota παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, το crossover bZ3C και το SUV bZ3X.

    11:30 26/04

    Αποχώρηση "βόμβα" του Adrian Newey από τη Red Bull

    Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

    11:19 26/04

    H Lamborghini Urus SE είναι ένα plug-in υβριδικό super SUV 800 ίππων

    Η Lamborghini Urus SE είναι η απόδειξη πως η ηλεκτροκίνηση μπορεί να μετατρέψει ένα SUV υψηλών επιδόσεων σε ένα "κτήνος" 800 ίππων.

    17:40 25/04

    Mazda EZ-6: Το Mazda 6 επιστρέφει ως ηλεκτρικό

    Η Mazda παρουσίασε το Mazda EZ-6 ως μια πρόγευση για την επιστροφή του Mazda 6 στην εποχή της ηλκετροκίνησης και μαζί αποκάλυψε το Mazda Arata ένα concept SUV.

    15:30 25/04

    To Mitsubishi ASX ανανεώθηκε ξανά-τι άλλαξε στο ιαπωνικό SUV

    Το πρόσφατο facelift στο Renault Captur φαίνεται πως δημιούργησε domino effect στο Mitsubishi ASX που ανανεώνει την εμφάνισή του (και όχι μόνο) ώστε να μοιάζει και πάλι στο πρώτο.

    14:15 25/04

    Αλλάζει όνομα η Ferrari μετά από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό

    Η Ferrari ανακοίνωσε την συμφωνία της με εταιρεία κολοσσό στον τομέα της τεχνολογίας και αλλάζει και το όνομά με το οποίο θα συμμετέχει στην F1.

    12:40 25/04

    SDV: Audi, BMW, VW, Continental κάνουν συμφωνίες για την μετάβαση

    Το γράφουμε όλο και πιο συχνά ότι όποιος δεν ασχοληθεί με τα SDV θα έχει πρόβλημα. Και οι εταιρείες δεν θέλουν να κάνουν την μετάβαση από αγάπη στην τεχνολογία. Διαβάστε και δείτε πόσο χρήμα θα φέρει...

    11:32 25/04

    Η αλήθεια για τις πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

    Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε διαβάσει ότι πέφτουν οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα στοιχεία δείχνουν ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

    10:30 25/04

    Ο Musk "ξήλωσε" όλο το τμήμα μάρκετινγκ της Tesla

    Όπως φαίνεται, οι επιλογές του τμήματος που ανέλαβε την παραδοσιακή διαφήμιση των μοντέλων της Tesla, θεωρήθηκαν ανέμπνευστες από τον Elon Musk.

    17:08 24/04

    Δείτε τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου

    Οι αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών στην κινέζικη αγορά θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους -ειδικά τα ηλεκτρικά- στην έκθεση αυτοκινήτων του Πεκίνου που θα ανοίξει τις...

    15:32 24/04

    Στην Ελλάδα το Tesla Model 3 Performance: Η τιμή της τετρακίνητης ηλεκτρικής μπερλίνας των 510 ίππων

    Το Tesla Model 3 Performance παρουσιάστηκε ως ένα πακέτο άξιο να μπει σε οποιαδήποτε μάχη ιπποδύναμης και αρκετά προσιτό αν αναλογιστούμε τα χαρακτηριστικά του.

    13:19 24/04

    Πωλήσεις αυτοκινήτων: Μερίδιο ρεκόρ για κινεζικές φίρμες στην Ευρώπη

    Μερίδιο αγοράς που δεν είχαν πιάσει ποτέ ξανά πριν κατάφεραν να σημειώσουν οι κινεζικές φίρμες στην Ευρώπη. Ποιοι ήταν οι κερδισμένοι και ποιοι σημείωσαν απώλειες.

    12:10 24/04

    Mercedes G 580: Αυτή είναι η ηλεκτρική G-Class των 580 ίππων

    Πλέον δεν ονομάζεται EQG αλλά G 580, έχει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, τέσσερα κιβώτια ταχυτήτων και ισχύ 580 ίππων. Ναι, ακόμα και η G-Class πέρασε στην ηλεκτρική εποχή και φαίνεται υπέροχη.

    11:29 24/04

    Αποκαλύφθηκε το νέo Opel Grandland-όλες οι πληροφορίες (video)

    H Opel διανύει τον μήνα των SUV, καθώς λίγες μόλις μέρες μετά το νέο Frontera, αποκαλύπτει και το νέο Grandland.