Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 21-Μαϊ-2019 11:25

    4ο Ismailos Classics Tour

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Tο καθιερωμένο πλέον Ismailos Classics Tour πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά. Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου η πιο ξεχωριστή εκδήλωση κλασικών αυτοκινήτων μονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο του κοινού που ακολουθεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όσο και του απλού παρατηρητή που ξέρει να αναγνωρίζει το διαφορετικό.

    Ismailos ClassicΔεν είναι πλέον μυστικό πως την συγκεκριμένη εκδήλωση ακολουθούν πιστά ξεχωριστά πληρώματα με τις καλύτερες αντίκες της χώρας. Μπορεί η Α. Ισμαήλος Α.Ε. να είναι συνδεδεμένη με το αστέρι της Mercedes-Benz και πολλές πανέμορφες "κυρίες" της μάρκας να έχουν την τιμητική τους, όμως υπάρχουν και ξεχωριστές Ferrari, Porsche, Maserati, Lamborghini, Jaguar, Lotus και άλλες που γεμίζουν χρώμα το κομβόι του Ismailos Classics Tour.

    Ismailos ClassicΕίναι προσωπική ευθύνη του ίδιου του Αντώνη Ισμαήλου να λειτουργούν όλα τα αυτοκίνητα που φροντίζει η εταιρία του στο 100%, όπως ήταν την ημέρα που βγήκαν για πρώτη φορά από τα εργοστάσια τους. Συνεπώς η δεδομένη, για την εταιρία, ποιότητα των αυτοκινήτων ξεπερνάει πολύ τα standards συντήρησης των αντικών. Τα κλασικά αυτοκίνητα που βγαίνουν σπάνια από τα γκαράζ των τυχερών ιδιοκτητών έχουν την προσωπική του πινελιά.

    Το δεδομένο πλέον για όλους τους ιδιοκτήτες είναι η συμμετοχή τους σε ετήσια βάση στο Ismailos Classics Tour.

    Ismailos ClassicΗ παραπάνω εκδήλωση γεννήθηκε σαν ιδέα από τον Πάνο Ισμαήλο που μαζί με την ομάδα των συνεργατών του φροντίζουν ώστε τα πάντα να λειτουργήσουν στην εντέλεια και το διήμερο της εκδήλωσης να κερδίζει μία ξεχωριστή θέση στο μυαλό των συμμετεχόντων.

    Άξιο αναφοράς σε αυτό το σημείο είναι και η ξεχωριστή θέση που είχε για 2η συνεχή χρονιά η ALHPA BANK ως επίσημος χορηγός, αλλά και αυτή του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών που ταξίδεψε για 1η φορά ως υποστηρικτής.

    Για άλλη μία χρονιά ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά και πέτυχαν το στοίχημα, κάτι που φαίνεται από τον απόηχο της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

    Ismailos ClassicΗ φετινή εκτέλεση ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Η πρώτη ημέρα αποτελούνταν από 3 σκέλη όπου τα πληρώματα κάλυψαν συνολική απόσταση 200 χιλιομέτρων από την εκκίνηση στο Χρισσό Φωκίδος μέχρι τον τερματισμό στο Elatos Resort. Στο ενδιάμεσο κινήθηκαν προς την λίμνη Μόρνου όπου έκαναν τον γύρο της λίμνης με τα τοπία να θυμίζουν χώρες της κεντρικής Ευρώπης και των Άλπεων. Η συνέχεια είχε διέλευση από το χωριό Συκιά με τον κάθετο βράχο ύψους περίπου 1000 μέτρων να δεσπόζει πάνω από το χωριό. Η μεγάλη ανασυγκρότηση της ημέρας έγινε στο Καταφύγιο Οίτη όπου ο Βασίλης Τραχανάς μίλησε στα πληρώματα για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και του χειμώνα στα βουνά. Αφού άνθρωποι και μηχανές ξεκουράστηκαν στο μαγευτικό τοπίο, ακολούθησε το 3ο σκέλος όπου μετά τα χωριά Παύλιανη, Αποστολιά, Γραβιά, Λιλαία, Αγόριανη η ημέρα κατέληξε στο ξενοδοχείο Έλατος για το καθιερωμένο barbeque και τις συζητήσεις περί αυτοκινήτων.

    Ismailos ClassicΤην Κυριακή το πρωί, κάτι ξεχωριστό από τα προηγούμενα Ismailos Classics Tours περίμενε τα πληρώματα, τα οποία είχαν να αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά 2 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας που θα έκριναν τους νικητές των κατηγοριών.

    Η γνωστή ειδική διαδρομή της Αμφίκλειας με ανηφορική φορά και της Σουβάλας με κατηφορική, αποτέλεσαν το πεδίο δράσης της ημέρας. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις να γεμίζουν από χρώματα, ήχους και ζωντάνια μέρη διαφορετικά, μακριά από την καθημερινότητα της πόλης.

    Ο συνδυασμός της φυσικής ομορφιάς με το στοιχείο του συναγωνισμού έδωσαν έναν άλλο χαρακτήρα στη 2η μέρα της εκδήλωσης. Η συνεργασία οδηγού- συνοδηγού, τα ρολόγια ακριβείας, οι υπολογισμοί των χρόνων και η διαχείριση του ρυθμού κίνησης στις διαδρομές μάγεψαν τα πληρώματα.

    Ismailos ClassicΕίναι πολύ ωραίο να βρίσκεις έστω 2 ημέρες που να κυριαρχεί το χαμόγελο και μόνο. Ειδικά αν αυτό συνδυάζεται με τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και με μία πολύ ευχάριστη παρέα όπως γίνεται σε κάθε Ismailos Classics Tour.

    Ο τερματισμός έγινε στη Βάργιαννη στην ταβέρνα Κατινιώτη που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων.

    Η συγκεκριμένη εκδήλωση με την σφραγίδα και την φροντίδα της οικογένειας της Α. Ισμαήλος Α.Ε. κέρδισε για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις των πιο απαιτητικών, δίνοντας υπόσχεση για μία ακόμα επιτυχία το 2020!

    Ismailos Classic

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    18:32 19/04

    Γιατί η ηλεκτροκίνηση πονοκεφαλιάζει ακόμα και την Disney

    Πιέσεις για στροφή στην ηλεκτροκίνηση δέχεται τελευταία η Disney όχι όμως για τα αυτοκίνητά της εταιρείας.

    17:05 19/04

    Η Mustang Mach-E Rally και η παντοδύναμη Mustang GTD έρχονται Ευρώπη

    To εμβληματικό μοντέλο κλείνει φέτος τα 60 χρόνια κυκλοφορίας στους διεθνείς δρόμους και για να το γιορτάσει, η Ford παρουσιάζει τη νέα Mustang California Special και το εξοπλιστικό πακέτο Nite Pony...

    15:22 19/04

    Ποια premium φίρμα αυτοκινήτων θα συνεργαστεί με την κινεζική Chery

    Μεγάλη ευρωπαϊκή φίρμα premium αυτοκινήτων θα συνεργαστεί με την Chery και τα επόμενα αυτοκίνητά της θα χρησιμοποιούν πλατφόρμα των κινέζων.

    13:12 19/04

    Πρώτη γεύση από Audi RS e-tron GT Performance

    H Audi μας έδειξε το e-tron GT Prototype, την ηλεκτρική της ναυαρχίδα η οποία έφτασε η ώρα να ανανεωθεί και να παρουσιαστεί ισχυρότερη.

    12:05 19/04

    Τώρα τα ετοιμοπάραδοτα VW με όφελος έως 7.000 ευρώ

    Τα Volkswagen Deals είναι ένα νέο πρόγραμμα εκπτώσεων που μόλις λάνσαρε η ελληνική αντιπροσωπεία και ρίχνει εντυπωσιακά τις τιμές σε όλα τα μοντέλα της φίρμας

    11:28 19/04

    Πότε θα έχει μπαταρίες solid state για ηλεκτρικά αυτοκίνητα η Nissan-ετοιμάζει νέο εργοστάσιο

    Η Nissan παρουσίασε το πιλοτικό της πρόγραμμα για τις μπαταρίες solid state που θα εξοπλίζουν τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα στο μέλλον.

    17:36 18/04

    Αυτή η νέα τεχνολογία θα αυξήσει την αυτονομία στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και είναι απλή

    Οι μηχανικοί της Valeo και άλλων κατασκευαστών εξαρτημάτων βελτίωσαν την αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων με μια νέα τεχνολογία που στην ουσία είναι αρκετά απλή.

    15:19 18/04

    Αποκαλύφθηκε το Mazda CX-80-όλες οι πληροφορίες για την τετρακίνητη επταθέσια ναυαρχίδα

    Λίγες μέρες πριν η Mazda έδωσε κάποιες teaser εικόνες και τώρα μόλις αποκάλυψε την 7θέσια ναυαρχίδα της φίρμας και έχουμε τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες.

    13:10 18/04

    Γιατί Γερμανός υπουργός απειλεί με απαγόρευση οδήγησης το Σαββατοκύριακο

    Ο τομέας των μεταφορών στη Γερμανία δεν πέτυχε τον ετήσιο στόχο για μείωση των εκπομπών ρύπων, με τον αρμόδιο υπουργό να ζητά χαλάρωση μέσω εκφοβισμού.

    12:02 18/04

    Αυτός θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

    Πόσα μπορεί να παίρνει ο Carlos Tavares που είναι ο CEO της Stellantis; Σίγουρα πολλά και όπως φαίνεται θα πάρει ακόμα περισσότερα .

    11:43 18/04

    Ξαφνικά η Honda παρουσίασε τρία νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

    Έτσι ξαφνικά η Honda παρουσίασε τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα τα οποία μάλλον δεν θα δούμε ποτέ καθώς προς το παρόν προορίζονται για την μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη.

    16:38 17/04

    H Alfa Romeo είχε ξανά πρόβλημα με το όνομα Milano-τι είχε συμβεί πριν 15 χρόνια

    Πριν από περίπου 15 χρόνια, η ιταλική εταιρεία είχε αναγκαστεί και πάλι την τελευταία στιγμή να αποσύρει το όνομα Milano από μοντέλο της.

    14:20 17/04

    WLTP: Πόσο αλήθεια λέει για κατανάλωση και εκπομπές CO2

    Το γεγονός αυτό μπορεί να επιφέρει σημαντική αλλαγή στον τρόπο μέτρησης της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων των αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

    13:35 17/04

    Η Alfa Romeo 4C επιστρέφει ως επετειακό Abarth 1300 OT

    To Abarth Classiche 1300 OT είναι ολόφρεσκο αλλά με έντονα στοιχεία retro που πηγάζουν απο το γεγονός πως είναι αφιερωμένο στο Fiat-Abarth 1300 OT του 1965 και είναι εορταστικό για τα 75 χρόνια της...

    12:42 17/04

    Γιατί γεμίζουν με αυτοκίνητα τα λιμάνια της Ευρώπης

    Χιλιάδες εισαγόμενα οχήματα βρίσκονται προς το παρόν αποθηκευμένα σε διάφορα λιμάνια ανά την Ευρώπη, τα περισσότερο από αυτά από την Κίνα.

    12:00 17/04

    Αυτό είναι το νέο Nissan Qashqai-όλες οι πληροφορίες

    To δημοφιλές SUV της Nissan ανανεώθηκε αισθητικά και τεχνολογικά και έχουμε όλες τις πληροφορίες και τις πρώτες εικόνες.