Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 10-Μαρ-2020 17:50

    ΥΠΠΟΑ: Κατά τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο ήταν παρόντες εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ και της υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας

    ΥΠΠΟΑ: Κατά τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο ήταν παρόντες εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ και της υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    "Όλοι όσοι έχει πιστοποιηθεί ότι έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό στην περιοχή της Ηλείας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας, είναι ταξιδιώτες από τους Αγίους Τόπους ή πρόσωπα, τα οποία συνδέονται με αυτούς", αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με αφορμή δημοσιεύματα για το κρουαζιερόπλοιο που πέρασε από το Κατάκολο και το οποίο, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω κοροναϊού.

    Το ΥΠΠΟΑ, που κάνει λόγο για "προσπάθεια κατασυκοφάντησης της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού", πληροφορεί ότι "την ώρα του κατάπλου του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο, ήταν παρόντες εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ και της αρμόδιας υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της περιοχής".

    Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ έχει ως εξής:

    "Όλοι όσοι έχει πιστοποιηθεί ότι έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό στην περιοχή της Ηλείας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας, είναι ταξιδιώτες από τους Αγίους Τόπους ή πρόσωπα, τα οποία συνδέονται με αυτούς.

    Η προσπάθεια κατασυκοφάντησης της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία επιχειρείται από συγκεκριμένα Μέσα, στερείται οποιουδήποτε ψήγματος αληθείας. Επισημαίνεται ότι, την ώρα του κατάπλου του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο, ήταν παρόντες εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ και της αρμόδιας υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της περιοχής.

    Είναι απαράδεκτο, τα συγκεκριμένα Μέσα να εκμεταλλεύονται την ευαισθησία και τη διάχυτη ανησυχία της ελληνικής κοινωνίας. Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επιφυλάσσεται για την άμεση άσκηση των νομίμων ένδικων μέσων εναντίον όσων δημιουργούν και αναπαράγουν fake news.

    Το ψευδές του επιχειρήματος αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, κανείς και προσωπικά η Λίνα Μενδώνη, δεν θα διακινδύνευε την υγεία οποιουδήποτε πολίτη, της οικογένειάς της, του περιβάλλοντός της, όπως και τη δική της υγεία".

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ