Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 10-Σεπ-2019 11:50

    Στο "σφυρί" ακίνητα της Έμπεδος

    Στο "σφυρί" ακίνητα της Έμπεδος
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    της Αλεξάνδρας Γκίτση

    Στο "σφυρί” βγάζει η Alpha Αστικά Ακίνητα, περιουσιακά στοιχεία της υπό ειδική εκκαθάριση Έμπεδος. Τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, η οποία έχει τεθεί σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης εδώ και 13 χρόνια, θα πωληθούν είτε ως ενιαίο σύνολο, είτε ως ομάδες ξεχωριστά, είτε ως ενότητες αυτών. Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Έκαστος πλειοδότης θα κληθεί εγγράφως από την Ειδική Εκκαθαρίστρια να καταβάλει μετρητοίς το 10% του εγκριθέντος από τους πιστωτές τιμήματος μεταβιβάσεως του περιουσιακού στοιχείου.

    Όπως αναφέρεται στην πρόκληση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διενεργήσουν τη δική τους αξιολόγηση και έρευνα για τα προς πώληση περιουσιακά στοιχεία, καθώς και για το πραγματικό και νομικό καθεστώς αυτών. Γιατί η ειδική εκκαθαρίστρια δεν εγγυάται, ούτε διαβεβαιώνει την πραγματική και νομική κατάσταση όλων των περιουσιακών στοιχείων που πωλούνται και δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν πραγματικά ή νομικά ελαττώματά τους, ή για ελλείψεις ιδιοτήτων αυτών, την ύπαρξη των οποίων άλλωστε δεν υπόσχεται.

    Τα προς πώληση περιουσιακά στοιχεία είναι τα εξής:

    1. Ισόγειο διαμέρισμα 72,22 τ.μ. και υπόγειο διαμέρισμα 30,41 τ.μ. επί της οδού Σόλωνος 17.

    2. Ποσοστό 4,9136% εξ αδιαιρέτου ενός αγροτεμαχίου, έκτασης 13.300 τ.μ., εντός αγροτικής ζώνης του Δήμου Φυλής Αττικής.

    3. Ισόγειο κατάστημα 25,30 τ.μ. ισόγεια αποθήκη 47,40 τ.μ. και υπόγεια αποθήκη 98,45 τ.μ. επί των οδών Γεωργίου Ζωγράφου 48 και Λυκάβου 4 στον Δήμο Ζωγράφου.

    4. Κατάστημα - αποθήκη ισογείου 27,50 τ.μ. και κατάστημα - αποθήκη ισογείου 16,50 τ.μ. σε πολυκατοικία επί της οδού Ισοκράτους 13 στον Δήμο Ζωγράφου.

    5. Οριζόντιες ιδιοκτησίες σε διώροφη οικοδομή επί των οδών Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων, Ν. Κηφισιά.

    6. Τέσσερα όμορα αγροτεμάχια 4.000 τ.μ. έκαστο στη θέση Παλιόμυλος - Αμμούδες Κρυονέρι της Κοινότατος Στρατονίκης Χαλκιδικής.

    7. Αγρό 14.541,73 τ.μ. στη θέση "Κουτσόδενδρος" της περιφέρειας Καναλίων του τέως Δήμου Ιθώμης Νομού Καρδίτσας.

    8. Αγρόκτημα 71.558 τ.μ. στην αγροτική περιοχή Τρικλίνου στην Κέρκυρα.

    9. Και κινητό εξοπλισμό/έπιπλα και σκεύη που βρίσκονται στο ακίνητο επί της οδού Αμαλιάδος 15, Ν. Κηφισιά και σε ακίνητο επί των οδών Ρήγα Φεραίου και Γραβιάς, στο Περιστέρι.
     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ