Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 22-Οκτ-2019 15:48

    Η Γερολυμάτος International γιόρτασε τα 10 χρόνια από την επανεκκίνησή της

    Η Γερολυμάτος International γιόρτασε τα 10 χρόνια από την επανεκκίνησή της
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στο Ecali Club, με συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και με καλούς φίλους, η εταιρεία Γερολυμάτος International γιόρτασε την επέτειο των 10 ετών από την επανεκκίνησή της (2009-2019).

    H βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Παναγιώτη Γερολυμάτο ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2009.

    Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1923 όταν ο φαρμακοποιός Νίκος Γερολυμάτος, ανοίγει το πρώτο φαρμακείο του επί της οδού Αθηνάς.

    Ο γιός του, Παναγιώτης Γερολυμάτος, φαρμακοποιός και αυτός, ιδρύει την εμπορική και εισαγωγική εταιρεία Π.Ν. Γερολυμάτος & Σια το 1958 και από εκεί ξεκινά η μεγάλη πορεία της εταιρείας στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

    Σήμερα η εταιρεία GEROLYMATOS INTERNATIONAL S.A., με πρόεδρο τον κ. Νικόλαο Γερολυμάτο, κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας και ατενίζει το μέλλον με δυναμισμό και αισιοδοξία.

    Η εταιρεία GEROLYMATOS INTERNATIONAL S.A, πέραν της εξαγωγικής της δραστηριότητας σε 45 χώρες των προϊόντων της Sinomarin, Foltene Tamarine, διατηρεί τρείς εμπορικούς κλάδους στην Ελλάδα.

    Τον κλάδο OTC με προϊόντα για το ελληνικό φαρμακείο, τον κλάδο κτηνιατρικών ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Boehringer Ingelheim για τα κτηνιατρικά φάρμακα, αλλά και τον κλάδο των οπτικών για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων περιποίησης οφθαλμού της Alcon.

    Παράλληλα διαθέτει δύο εργοστάσια παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων στο Κρυονέρι και Μενίδι.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ