Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 05-Αυγ-2019 20:59

    Κεφαλογιάννης: "Στα δίκαια αιτήματα των Κρητικών θα σταθεί η κυβέρνηση"

    Κεφαλογιάννης: "Στα δίκαια αιτήματα των Κρητικών θα σταθεί η κυβέρνηση"
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    "Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα σταθούν δίπλα στα δίκαια αιτήματα των Κρητικών με ουσιαστική διάθεση συνεργασίας επιβεβαιώνοντας στην πράξη όλα όσα έχουν δεσμευτεί μέχρι σήμερα". Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης σε συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή.

    Τα μεγάλα έργα της Κρήτης και του Ρεθύμνου και τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα της Κρήτης και του Ρεθύμνου, ήταν το αντικείμενο της συγκεκριμένης συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός πρώτου συντονισμού, θέτοντας στο επίκεντρο μια σειρά σημαντικών έργων για την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου. Έργα, όπως ο σχεδιασμός για τον Β.Ο.Α.Κ. και τα απαιτούμενα έργα οδικής ασφάλειας, η αναβίωση της Σχολής Ασωμάτων, το Φράγμα στον Πλατύ Ποταμό και το οδικό δίκτυο Ρέθυμνο - Σπήλι - Αγιά Γαλήνη. Παράλληλα, συζητήθηκαν σειρά ζητημάτων που αφορούν τις αρμοδιότητες του κ. Κεφαλογιάννη και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

    Στόχος της συνάντησης, σύμφωνα με τον υφυπουργό, ήταν να τεθεί μια σταθερή βάση συνεργασίας προκειμένου η Κρήτη να προχωρήσει αποφασιστικά, με σοβαρό σχεδιασμό και μακριά από κενές εξαγγελίες, υλοποιώντας βήμα - βήμα μια σειρά αναπτυξιακών στόχων που αφενός θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών τους οποίους φιλοξενεί το νησί κάθε χρόνο, αφετέρου δε θα συμβάλουν συνολικά και ποικιλοτρόπως στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου. Ο υφυπουργός κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κρήτης, και την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, για την άμεση ανταπόκριση και την ουσιαστική ενημέρωση.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ