Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 24-Οκτ-2019 14:31

    Πυρά Ν. Φίλη κατά Κ. Καραμανλή και Προέδρου της Δημοκρατίας

    Πυρά Ν. Φίλη κατά Κ. Καραμανλή και Προέδρου της Δημοκρατίας
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Τα πυρά του προς τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο έστρεψε ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τον αναπτυξιακό.

    "Παρά την αποσπασματικότητα των ρυθμίσεών του, το σχέδιο νόμου, έχει κατεύθυνση. Προτείνει την επιστροφή στο παραγωγικό μοντέλο που οδήγησε τη χώρα στην κρίση" είπε ο κ. Φίλης και συνέχισε: "Είναι επίσης ένα σχέδιο που δίνει δωράκια σε επιχειρηματικά συμφέροντα, ιδιαίτερα μάλιστα στον ευαίσθητο τομέα της ενημέρωσης όπου καταργείται η ονομαστικοποίηση των μετοχών. Θα περίμενα μια αντίδραση από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είχαν δώσει όπως θυμόμαστε μάχη κατά των "νταβατζήδων". Σε αυτό το πλαίσιο, τα πάντα εμφανίζονται ως εμπόρευμα: τα εργασιακά δικαιώματα, το περιβάλλον, η ενημέρωση… -τίποτα δεν είναι δικαίωμα".

    Υπενθυμίζεται πως στην ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει αργά το βράδυ, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει περιλάβει και τα σχετικά άρθρα που αναφέρονται στην ονομαστικοποίηση των μετοχών στις εταιρείες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

    Μ. Ντ.

     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ