Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 20-Απρ-2019 20:44

    Κ. Μητσοτάκης: Απόρριψη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ψήφος στη ΝΔ - Σημαίνει ισχυρή ΝΔ στην κάλπη των ευρωεκλογών

    Κ. Μητσοτάκης: Απόρριψη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ψήφος στη ΝΔ - Σημαίνει ισχυρή ΝΔ στην κάλπη των ευρωεκλογών
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21.03

    Του Δημήτρη Γκάτσιου

    Βέβαιος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών, εμφανίστηκε, στην ομιλία του στη Λιβαδειά, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    "Στις εκλογές της 26ης Μαΐου ψηφίζετε για δήμαρχο όποιον θέλετε. Ψηφίζεται στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον Φάνη Σπανό και στην ευρωκάλπη τη Νέα Δημοκρατία. Το βράδυ της 26ης Μαΐου θέλω να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Το μήνυμα στον ελληνικό λαό θα είναι ξεκάθαρο. Ως εδώ με αυτήν την ανίκανη κυβέρνηση. Θα στείλετε και ένα ισχυρό θετικό μήνυμα επιβράβευσης στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί απόρριψη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ψήφος στη ΝΔ. Σημαίνει ισχυρή ΝΔ στην κάλπη των ευρωεκλογών. Η ευρωκάλπη είναι το πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα με δύο ημίχρονα. Και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα ήθελα να μην έχει κανείς αμφιβολία για το τέλος του αγώνα. Η ΝΔ θα κερδίσει πανηγυρικά και θα στείλει το ΣΥΡΙΖΑ εκεί που του αξίζει. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας", τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε δριμύς κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. "Ψέματα, φόροι και Μακεδονία. Για αυτά τα τρία θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα. Σας εξαπάτησε. Είπε τόσες φορές "η τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”. Δε θα ακολουθήσω τον κ. Τσίπρα στο δρόμο της πόλωσης. Είμαστε εδώ να μιλήσουμε για το μέλλον. Όχι για το παρελθόν. Είμαστε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Υπερήφανοι για τις επιλογές μας. Ανανεωμένοι με νέα στελέχη", σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο κ. Μητσοτάκης ανέλυσε τη στρατηγική της οδού Πειραιώς στο μεταναστευτικό, ενώ τόνισε ότι το μήνυμα της ευρωκάλπης πρέπει να είναι ισχυρό, με το βλέμμα στραμμένο στις εθνικές κάλπες.

    "Η μεγάλη μάχη, η μητέρα των μαχών, θα είναι η μάχη των εθνικών εκλογών. Το ζήτημα είναι εάν θα συνεχίσουμε σε αυτήν την πορεία φθοράς ή θα κάνουμε ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον. Και πρέπει να δώσουμε ελπίδα στη νέα γενιά. Δεν είναι απλά το μέλλον της Πατρίδας. Είναι τα παιδιά και τα εγγόνια, που έφυγαν στο εξωτερικό, για να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο. Είναι τα νέα παιδιά, πολλά από τα οποία είναι δέσμια μίας πολιτικής επιδομάτων. Όχι. Το μέλλον της νέας γενιάς δε μπορεί να είναι μία εξαρτημένη επιδοματική πολιτική. Η νέα γενιά ζητάει καλή Παιδεία, πολλές και καλές θέσεις απασχόλησης. Και αυτά έχει στον πυρήνα της η ΝΔ. Το μέλλον της νέας γενιάς είναι ταυτισμένο με τις πολιτικές που υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία", επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε τους νέους να δώσουν το "παρών" στην κάλπη των επερχόμενων εκλογών.

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εγκάλεσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι προκαλεί ζημιά στον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας. "Θα δώσουμε μάχη στη Βουλή να αποτρέψουμε τους κυρίους Τσίπρα και Γαβρόγλου να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο έκτρωμα που βάζει το τελευταίο λιθαράκι στη διάλυση της δημόσιας Παιδείας. Τους καλώ να αποσύρουν αυτό το νομοσχέδιο", σημείωσε.  

    Παράλληλα, στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε, μεταξύ άλλων:

    -Η ΝΔ έχει κολλήσει πολλά ευρωπαϊκά ένσημα, για να ,ας κουνάει το δάχτυλο ο κάθε κύριος Τσίπρας, που ήταν πάντα απέναντι στην Ευρώπη, που είναι υποστηρικτής του κ. Μαδούρο και εκφράζει τις πιο στυγνές δυνάμεις του ευρωπαϊκού λαϊκισμού.

    -Το ευρωψηφοδέλτιο μας χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αξιοπρέπεια. Έννοιες που τις ξεχάσαμε με αυτήν την κυβέρνηση. Για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που μπορώ να πω είναι από τον Κουρουμπλή στην Κουντουρά και στον Κόκκαλη, ένας Τζουμάκας δρόμος. Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

    *Διαβάστε ακόμη: Γιατί η ΝΔ επισημαίνει πως οι πολίτες κινητοποιούνται ενόψει των ευρωεκλογών

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ