Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 17-Ιουν-2019 19:17

    Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ Γ. Δραγασάκης και Κ. Μητσοτάκης

    Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ Γ. Δραγασάκης και Κ. Μητσοτάκης
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Πραγματοποιείται αύριο, Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της BUSINESSEUROPE κ. Pierre Gattaz.

    Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2018, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2018), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2019.

    Στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης (στις 14:00).

    Στην απογευματινή εκδήλωση (στις 19:00)  της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, χαιρετισμό θα απευθύνει, εκ μέρους του Πρωθυπουργού, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της BUSINESSEUROPE κ. Pierre Gattaz.

    Η απογευματινή εκδήλωση θα συνεχιστεί με την συζήτηση, με θέμα: "Να φέρουμε το αύριο σήμερα. Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών", στην οποία συμμετέχουν οι Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος ΣΕΒ, Θεοδόσης Π. Τάσιος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ και Μαρία Κοκάλα, Τελειόφοιτος Λυκείου, Υπότροφος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ