Συνεχης ενημερωση

    Σάββατο, 27-Απρ-2024 13:38

    Σταμάτησε η παραγωγή αυτοκινήτων σε τρία εργοστάσια της Stellantis

    Σταμάτησε η παραγωγή αυτοκινήτων σε τρία εργοστάσια της Stellantis
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η παραγωγή σε τρία εργοστάσια συναρμολόγησης της Stellantis στην Ευρώπη έχει σταματήσει για αρκετές ημέρες λόγω απεργίας σε εργοστάσιο που διαχειρίζεται ο εργολάβος MA France.

    "Σε τρία εργοστάσια έχει διακοπεί η παραγωγή από την αρχή της εβδομάδας", δήλωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος της Stellantis. Δύο από τα εργοστάσια βρίσκονται στη Γαλλία, στο Poissy και στο Hordain, και το τρίτο στο Luton της Αγγλίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

    Η MA France, τμήμα του ιταλικού ομίλου CLN, ειδικεύεται σε χυτά μεταλλικά εξαρτήματα. Η MA France παράγει εξαρτήματα σε μια τοποθεσία στα βορειοανατολικά προάστια του Παρισιού που χρησιμοποιούσε προηγουμένως η PSA, μέχρι που το εργοστάσιο της PSA έκλεισε το 2014. Η PSA έχει έκτοτε μετατραπεί σε Stellantis μέσω της συγχώνευσής της με τη Fiat Chrysler Automobiles.

    Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανησυχούν για τα σχέδια μεταφοράς της παραγωγής στην Πολωνία, δήλωσε ο Brahim Aitathmane, επικεφαλής του συνδικάτου Force Ouvriere στη Stellantis.

    Η Stellantis ελπίζει ότι οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο εργοστάσιο θα της επιτρέψουν να συνεχίσει την παραγωγή σύντομα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Stellantis.

    Πηγή: topgeargreece.gr

     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    16:13 09/05

    Πως μπορείς να αποκτήσεις το ηλεκτρικό Kia Niro με όφελος 8.000 ευρώ

    Μοναδική προσφορά για το ηλεκτρικό Kia Niro με όφελος αγοράς 8.000 ευρώ. Η προωθητική ενέργεια είναι ανεξάρτητη από την κρατική επιδότηση.

    13:57 09/05

    Νέα μεμβράνη της Hyundai θα κρατά δροσερό το αυτοκίνητο

    Το καινοτόμο Nano Cooling Film της Hyundai βοηθάει τους κατόχους αυτοκινήτων της να διατηρούνται δροσεροί στις υψηλές θερμοκρασίες.

    11:45 09/05

    Αυτό είναι το πιο καλοκαιρινό Fiat 500 και κοστίζει κάτι παραπάνω

    Μήπως αναζητάς ένα σκάφος με εμφάνιση Fiat 500; Ωραία, γιατί αυτό το καλοκαιρινό Fiat 500 θα αποκτήσει σύντομα και συλλεκτική αξία λόγω περιορισμένης παραγωγής.

    09:00 09/05

    Ταλαιπωρία μέχρι την Κυριακή στην Αττική Οδό

    Η Αττική Οδός ενημέρωσε για έκτακτες εργασίες μέχρι την Κυριακή, σε έναν από τους πιο σημαντικούς κόμβους της και προβλέπεται ταλαιπωρία.

    18:15 08/05

    Για πόσο σταματά η παραγωγή στο Tesla Gigafactory του Βερολίνου

    Στέλεχος της Tesla επιβεβαίωσε την διακοπή παραγωγής στο Gigafactory του Βερολίνου η οποία όμως είναι προγραμματισμένη σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας.

    16:30 08/05

    Πρώτο trailer για τη σειρά του Ayrton Senna στο Netflix

    To Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για την νέα σειρά που αφορά τον Ayrton Senna που θα είναι μυθοπλασίας αλλά βασισμένη στη ζωή του Βραζιλιάνου.

    14:30 08/05

    Γιατί η είσοδος κινεζικών ηλεκτρικών μοντέλων στις ΗΠΑ αποτελει εφιάλτη

    Οι Αμερικανοί δηλώνουν ανοιχτοί στα φτηνά κινεζικά αυτοκίνητα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, οι ισορροπίες στην αγορά των ΗΠΑ θα αλλάξουν δραματικά.

    11:34 08/05

    Video: Διαφήμιση Fiat 500e με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Spike Lee

    Ο γνωστός σκηνοθέτης Spike Lee μεταφέρει το δημιουργικό του ταλέντο στον κόσμο της αυτοκίνησης σε μια νέα διαφήμιση για το ηλεκτρικό Fiat 500e.

    09:15 08/05

    Επίσημη αποκάλυψη για το πότε έρχεται το Kia EV9 GT

    Τελικά θα υπάρξει Kia EV9 σε έκδοση GT και ο επικεφαλής της κορεατικής φίρμας αποκάλυψε πότε θα το δούμε στην αγορά.

    18:30 07/05

    120 χρόνια Rolls-Royce: Πώς γεννήθηκε η θρυλική φίρμα πολυτελών αυτοκινήτων

    Η Rolls-Royce γιορτάζει την 120ή επέτειο από την πρώτη συνάντηση των ιδρυτών της, Henry Royce και Charles Stewart Rolls, που πραγματοποιήθηκε το 1904 στο Μάντσεστερ .

    16:10 07/05

    Video: Οδηγούμε την Pagani Utopia, ένα έργο τέχνης σε 4 τροχούς

    Ο επικεφαλής δοκιμών του βρετανικού Top Gear, Ollie Marriage, βρέθηκε στη θέση οδήγησης ενός από τα πιο σημαντικά hypercars της εποχής μας, της Pagani Utopia.

    12:30 07/05

    Το ΚIA EV6 ανανεώνεται και θα είναι κάπως έτσι

    Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover ανανεώνεται στα μισά του κύκλου ζωής του, ώστε να ευθυγραμμιστεί με την υπόλοιπη γκάμα της ΚΙΑ.

    09:00 07/05

    Απίστευτη μινιατούρα του Μονακό GP εγκαινιάστηκε από τον πρίγκηπα Αλβέρτο

    Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με την λεπτομέρεια που διαθέτει αυτή η μινιατούρα του Grand Prix του Μονακό, που μόλις εγκαινίασε ο ίδιος ο πρίγκηπας Αλβέρτο.

    16:30 06/05

    To Citrοen Ami τώρα και σε cargo για να το φορτώνεις

    Η Citroen γιορτάζει τα 4 χρόνια του Citroen Ami και του προσφέρει νέους χρωματισμούς αλλά και κιτ cargo για να το φορτώνεις αποσκευές.

    13:45 06/05

    Αυτή είναι η πιο φθηνή νέα Mercedes G-Class που μπορείς να αποκτήσεις

    H Matchbox λανσάρει το νέο της μεταλλικό αυτοκινητάκι που είναι αφιερωμένο στην ολοκαίνουργια Mercedes G-Class και θα σε ξετρελάνει.

    10:53 06/05

    Alfa Romeo Tonale με όφελος έως και 3.200 ευρώ

    Πλέον η Alfa Romeo Tonale γίνεται πιο προσιτή στην ελληνική αγορά με όφελος έως 3.200 ευρώ και με μηδενικό φόρο για το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου.