Video: Οδηγούμε το εξωφρενικά γρήγορο Tesla Model 3 Performance

Στο τιμόνι του νέου Tesla Model 3 Performance βρέθηκε το Top Gear για να πιστοποιήσει πως αυτό είναι το ταχύτερο Model 3 που κυκλοφόρησε ποτέ.

Tesla Model 3 Performance Top Gear

Το νέο Tesla Model 3 Performance κυκλοφόρησε επισήμως πριν από μερικές μέρες και το Top Gear δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει μία από τις ισχυρότερες μπερλίνες που μπορεί να αγοράσει κανείς, παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα. 

Tesla Model 3 Performance Top Gear Video

Η αυτονομία ήταν ανέκαθεν ένα από τα δυνατά χαρτιά της Tesla και με την εξέλιξη της γραμμής παραγωγής που έχει σχεδιάσει ο Elon Musk και φυσικά της τεχνολογίας, το Tesla Model 3 Performance μπορεί να προσφέρει εκπληκτικά χαρακτηριστικά σε αυτόν τον τομέα. 

Διαβάστε Επίσης

Για τις επιδόσεις τι να πεις. Τρία δευτερόλεπτα είναι ικανά να επιταχύνουν το αυτοκίνητο από στάση για τα πρώτα 100 χλμ. και ο χειρισμός του όπως είχε εξάλλου υποσχεθεί ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι εφάμιλλος ενός GT αυτοκινήτου όπως μια Mercedes AMG ή η BMW M3. 

Tesla Model 3 Performance Highland 2024

Όλα αυτά τα εντυπωσιακά, μαζί με κάθε λεπτομέρεια για την οποία μπορείς να ενημερωθείς στο video, όπως οι αλλαγές στην εμφάνιση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, τα εξερευνά ο αρχισυντάκτης του βρετανικού Top Gear σε μια πολύ στενή επαφή μαζί του. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network