Τα νέα Chevrolet θα διαθέτουν και δυνατότητα παραγγελίας πίτσα


Η παραγγελία πίτσα, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, μπορεί στα μοντέλα της Chevrolet και όχι μόνο να γίνεται και εν κινήσει από το αυτοκίνητο.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/6/2019

Τα σύγχρονα μοντέλα της Chevrolet μπορούν να εξοπλιστούν και με την πλατφόρμα Marketplace, η οποία μεταξύ άλλων θα δίνει τη δυνατότητα άμεσης παραγγελίας πίτσα από την οθόνη αφής του αυτοκινήτου.

Έτσι λοιπόν οι χρήστες τoy Marketplace και επιβάτες ενός Chevrolet μπορούν είναι να παραγγείλουν πίτσα εν κινήσει, χρησιμοποιώντας μια παλαιότερη παραγγελία ως πρότυπο ή δημιουργώντας μια καινούργια, μέσω του προφίλ τους στην Pizza Domino. Στη συνέχεια μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους είτε από κάποιο κατάστημα της Domino είτε να επιλέξουν την παράδοσή της στο σπίτι τους.

Από τη στιγμή που το Chevrolet Marketplace λειτουργεί ανεξάρτητα από κάποιο smartphone θα μπορούσε κανείς να πει πως πρόκειται για την πρώτη ενσωματωμένη εφαρμογή παραγγελίας πίτσα στην αυτοκινητοβιομηχανία -όσο σημαντικό μπορεί να θεωρηθεί αυτό.

Γενικά πάντως η Domino δείχνει να επενδύει ιδιαίτερα στη ψηφιακή τεχνολογία για τη διανομή των προϊόντων της, εκμεταλλευόμενη όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν όσο και αυτές που πρόκειται να διαμορφωθούν. Έτσι εκτός από τη δυνατότητα παραγγελίας από το αυτοκίνητο των Chevrolet εξελίσσει τόσο μαζί με τη Ford όσο και με άλλους κατασκευαστές αυτόνομα οχήματα διανομής πίτσα.

To Marketplace πάντως είναι διαθέσιμο για μοντέλα της Chevrolet που έχουν κατασκευαστεί από το 2017 και μετά, καθώς και για τα διασυνδεδεμένα μοντέλα των Buick, GMC και Cadillac που ανήκουν στον όμιλό της.