«Τόπο στα νιάτα» κάνει ο Brad Pitt

brad-pitt
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Θα μπορούσα να είμαι δεινόσαυρος και να μην το ξέρω» σχολίασε ο 55χρονος ηθοποιός για την απόφασή του να περιορίσει τους ρόλους τους.

Ο Brad Pitt μπορεί να είναι ένα από τα αδιαμφισβήτητα μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ, όμως ο 55χρονος ηθοποιός εξέφρασε τις ανησυχίες πως ίσως έχει γίνει «δεινόσαυρος». Τα τελευταία χρόνια ο Pitt έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή των έξι παιδιών που απέκτησε με την Angelina Jolie και έχει αναλάβει περισσότερους ρόλους πίσω από την κάμερα.

«Είμαι πίσω από την κάμερα, στην πλευρά της παραγωγής και το απολαμβάνω» δήλωσε ο ηθοποιός. Όταν ρωτήθηκε για τους ρόλους του μπροστά από την κάμερα, ο Pitt παραδέχτηκε πως τους έχει περιορίσει. «Πραγματικά πιστεύω πως γενικά είναι ένα παιχνίδι για νέους ανθρώπους – όχι πως δεν υπάρχουν σημαντικοί ρόλοι για μεγαλύτερους σε ηλικία χαρακτήρες – απλά νιώθω πως το παιχνίδι θα εξελιχθεί φυσικά. Υπάρχει φυσική επιλογή σε όλο αυτό. Είμαι περίεργος να δω πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον, τι σχήμα θα πάρει» εξήγησε ο ηθοποιός.

Σχετικά με τις πλατφόρμες streaming που έχουν διχάσει την βιομηχανία του κινηματογράφου, ο Pitt εκτιμά τις υπηρεσίες που προσφέρουν «επειδή βλέπουμε να δημιουργούνται όλο και πιο ποιοτικές παραγωγές – βλέπουμε περισσότερους συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιούς να παίρνουν ευκαιρίες. Απλά φαίνεται πόσος ταλαντούχος κόσμος υπάρχει εκεί έξω».

Παρά τις κόντρες μεταξύ των υπηρεσιών streaming και παραδοσιακών στούντιο, ο Pitt θεωρεί πως υπάρχει «χώρος και για τους δύο». Παρόλα αυτά, ο μεγαλύτερος φόβος του είναι πως ο ίδιος θα ξεπεραστεί. «Θα μπορούσα να είμαι δεινόσαυρος και να μην το ξέρω» αστειεύτηκε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως «ο κομήτης μπορεί να έρχεται».