Φθινοπωρινό μεσημέρι με κόκκινο κρασί και Gruyère στο Provence Deli

provence-deli
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Οι ειδικοί του τυριού στο Provence Deli δίνουν άλλη γεύση στα φθινοπωρινά μεσημέρια με λίγο καλό τυρί και κρασί, στον απόλυτο συνδυασμό.

Το φθινόπωρο είναι μια ξεχωριστή εποχή του χρόνου και ως τέτοια το αντιμετωπίζουν και στο Provence deli, με τα events στον κήπο να μην λείπουν από το γευστικό του πρόγραμμα.

Κι επειδή το τρίπτυχο κρασί-τυρί-παρέα ποτέ δεν χάνει, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 15.00 μας περιμένουν όλους για να ανταλλάξουμε απόψεις για τα αρώματα και τις γεύσεις των τυριών, αλλά κυρίως να συνδυάσουμε 6 ετικέτες κόκκινου κρασιού με τυρί Gruyère, ένα ιδιαίτερο σκληρό, κίτρινο ελβετικό τυρί, στην αλπική του εκδοχή, με τη σπάνια πολυπλοκότητα αρωμάτων που το χαρακτηρίζει. 

Τα κρασιά που θα ανοιχτούν για τη συνάντηση αυτή είναι τα: Le Volte dell’ Ornelaia 2015, TOSCANA, Le Sang de la Pierre 2016, Οινοποιΐα Αϊβαλή, ONE 2011, Κτήμα Άλφα, ΒΕΡΤΖΑΜΙ 2010, Αμπελώνες Αντωνόπουλου, ΓΥΜΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ 2015, Κτήμα Πιερία Ερατεινή και AMMOS TERRA LEONE 2007, Κτήμα Παλυβού. 

Στο Provence deli, νέα και εποχιακά είδη μπαίνουν κάθε εβδομάδα στα ψυγεία, ενώ υπάρχουν πάνω από 70 σπάνια τυριά και αλλαντικά από όλη την Ευρώπη για να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε.

Αν είστε λάτρεις του τυριού και του κρασιού το Provence deli σας χαρίζει την απόλυτη ευκαιρία να τα συνδυάσετε και να τα απολαύσετε, με το επόμενο event γευσιγνωσίας να βρίσκεται πολύ κοντά.

Info
Provence deli
Θεοφάνους 12, Αμπελόκηποι
210 8981435 - 698 084 6499
Σάββατο 20/10 στις 15.00