Το Mastello φέρνει την Άνδρο στην Αργυρούπολη

mastello VAGGELIS TASOULIS
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Σας έλειψαν οι Κυκλάδες και οι γεύσεις τους; Το Mastello ήρθε στην Αργυρούπολη για να καλύψει αυτό το κενό.

Αν έχετε βρεθεί στην Άνδρο και το κοσμοπολίτικο Μπατσί, τότε πιθανόν το Mastello να είχε μπει στις επιλογές σας για φαγητό, με τους συνδυασμούς του με ψάρια και θαλασσινά, αλλά και με πιάτα του με κρέας, όπως και τα εκλεκτά τυριά του.

Αυτή την επιλογή έχετε πλέον και στην Αθήνα από τον Δεκέμβρη, αφού το Mastello μεγαλώνει την οικογένειά του με ένα «αδερφάκι» στην Αργυρούπολη. Ο αέρας και η ατμόσφαιρά του δεν θα μπορούσε να μην είναι κυκλαδίτικη, ώστε να συνάδει με τους εκλεκτούς ψαρομεζέδες του και τις θαλασσινές του γεύσεις με τη σύγχρονη ματιά των σεφ του

VAGGELIS TASOULIS

Στο μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο σεφ Γιάννης Στανίτσας και ο σεφ Mιχάλης Σάτμαρης, σας περιμένει ροφομακαρονάδα, κριθαρότο με καραβίδα, τριλογία ταραμά, τηγανητό χταπόδι με μαρμελάδα ντομάτα, πηχτή θαλασσινών με γαρίδες, ψάρι και χόρτα, λαβράκι με ξινό τραχανά, μυλοκόπι φρικασέ και πολλά άλλα. Κι αν έχετε τη δική σας επιθυμία για κάποιο θαλασσινό, η κουζίνα είναι πρόθυμη να σας το φτιάξει, ψητό, τηγανητό, κατσαρόλα, καρπάτσιο κ.ο.κ.

Οι λάτρεις του κρέατος, μην ανησυχείτε. Το μενού έχει επιλογές και για εσάς με ανδριώτικο κατσικάκι και κόκορα σε πιάτα που σίγουρα «μυρίζουν» Ελλάδα και νησί.

Οι πιο μερακλήδες που αγαπάτε το νησί και το τοπικά προϊόντα, έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε εκλεκτά προϊόντα από τον γυναικείο συνεταιρισμό, για να τα απολαύσετε στο σπίτι, μέχρι να έρθει ξανά το καλοκαίρι και να βρείτε από την «πηγή».

Info
Mastello
Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη
210 9944466