Hunters: στο Χαλάνδρι βγήκαν… κυνηγοί

hunters
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο ειδήμων στο κρέας, Alsi Sinanaj του Wolves of Kitchen, επικεντρώνεται στο κυνήγι σε νέο χώρο στο Χαλάνδρι με ονομασία που τα λέει όλα: Hunters.

Ο Alsi Sinanaj είναι γνωστός λάτρης και γνώστης του κρέατος. Εχοντας περάσει από το Mr. Pug ως Head Chef, το Athens Ledra Hotel, το Oozora, το Elias Koukoutsi, με τελευταίο εγχείρημα το Wolves of Kitchen στο Ψυχικό μετά τη Μύκονο και το Pecking Duck στην Πανόρμου με street food με πρωταγωνίστρια την πάπια, πλέον βγαίνει για…. κυνήγι στο Χαλάνδρι. Ή μάλλον μας προσκαλεί για κυνήγι στο νέο του εστιατόριο Hunters στο Χαλάνδρι, όπου τα φώτα πέφτουν –πού αλλού- στο κυνήγι.

Σε μια πέτρινη μονοκατοικία με ανοιχτή κουζίνα με ξυλόφουρνο και λιτή διακόσμηση που παραπέμπει σε μια σύγχρονη ρουστίκ ατμόσφαιρα με τραπέζια από κορμούς κορμούς δέντρου, το Hunters σερβίρει πιάτα αυστηρά για κρεατοφάγους, με κοπές από βοδινό και ελληνικά μοσχάρια. Τα φώτα πέφτουν όμως σε πιάτα με κυνήγι από ελάφι, ζαρκάδι, βίσονα, στρουθοκάμηλο, ενώ από το μενού δεν λείπουν φυσικά κάποια πρώτα πιάτα όπως μανιτάρια με γκοργκοντζόλα, chicken orzo, πολύχρωμες σαλάτες και εκλεκτά επιδόρπια, όπως μπανόφι και πάβλοβα.

Τα μπέργκερ συμπληρώνουν την εξίσωση νοστιμιάς, χρησιμοποιώντας, μάλιστα bao bun, ενώ τα slow-cooked φιλέτα του χαρακτηρίζονται… «λουκούμι».

Μια δοκιμή θα μας πείσει!

Info
Hunters
Αριστοτέλους 23 & Παπάγου, Χαλάνδρι
2106890448
από 40 ευρώ/άτομο