Οι Σπέτσες ξανά στο προσκήνιο με το Spetses Mini Marathon

spetses
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μετά την Αρμάτα, ξαναπάμε Σπέτσες για το Spetses Mini Marathon, σε μια απόδραση με πιο αθλητικό χαρακτήρα.

Το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού δεν ησυχάζει εύκολα. Με πολλαπλές διοργανώσεις κάθε είδους, μας καλεί συχνά-πυκνά να το επισκεφτούμε, έχοντας κάτι διαφορετικό να προσφέρει. Αυτή τη φορά, μας καλεί για ένα μεγάλο αθλητικό event, το Spetses Mini Marathon, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Οκτωβρίου, για 7η φορά στο νησί.

Το Spetses Mini Marathon αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες εκτός αστικών κέντρων στη χώρα, με τη φετινή χρονιά να «κρύβει» πολλά που έχουμε να παρακολουθήσουμε. Συγκεκριμένα, τα αθλήματα περιλαμβάνουν τρέξιμο 5 χιλιομέτρων, 10 χιλιομέτρων, 25 χιλιομέτρων, ενώ στους κολυμβητικούς αγώνες των 3 και των 5 χιλιομέτρων, προστίθεται άλλος ένας, του 1,5 χιλιομέτρου. Στο πρόγραμμα υπάρχουν, φυσικά, και οι παιδικοί αγώνες, με παιδικό αγώνα 500 μέτρων και 1000 μέτρων, αλλά και «My First Spetses mini Marathon», για παιδιά 0-5 ετών, που αποτελεί έναν περίπατο χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση ούτε τελική κατάταξη, για να μυηθούν τα μικρότερα παιδιά στη χαρά του αθλητισμού.

Την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον παιδικό κολυμβητικό αγώνα 150 μέτρων και 300 μέτρων, ενώ το Σάββατο είναι η κύρια μέρα του Spetses Mini Marathon, με τους κολυμβητικούς αγώνες 1,5 χλμ, 3 χλμ και 5 χλμ, των αγώνα δρόμου των 10 χλμ, το my 1st Spetses Mini Marathon, τον παιδικό αγώνα 500 μέτρων, τα οποία συνοδεύονται με σπετσιώτικα κεράσματα, pasta night στη λήξη της ημέρας και φυσικά τις απονομές. Η Κυριακή μας επιφυλάσσει τους αγώνες δρόμου 5 και 25 χιλιομέτρων και την τελετή απονομής των αγώνων.

Κι αν σας μείνει χρόνος, δείτε τι άλλο σας περιμένει στο πανέμορφο νησί-κόσμημα του Αργοσαρωνικού.

Info
www.spetsesmarathon.com