Έχει και ο Παρνασσός Oktoberfest

elatos-resort
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ποιος είπε ότι πρέπει να πάτε μέχρι το Μόναχο για το Oktoberfest; Ο Παρνασσός και το Elatos Resort & Health Club σας περιμένουν για την ελληνική έκδοσή του που επιστρέφει για 5η χρονιά.

Έπειτα από τέσσερις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις, το ελληνικό Oktoberfest έρχεται και πάλι να δώσει ξεχωριστή γεύση στο φθινόπωρο του Elatos Resort & Health Club, καθιερώνοντας την ελληνική γιορτή μπίρας, σε έναν πλέον θεσμό για τους φίλους του Resort.

Costas Arvilias
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 4-6 Οκτωβρίου, όπου το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το Elatos Resort & Health Club θα καλωσορίσει τους επισκέπτες του στο μοναδικής ομορφιάς σκηνικό που το αγκαλιάζει για μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Εκλεκτές μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες ταξιδεύουν στα 1.300 μ. υψόμετρο και συντροφιά με γεύσεις από την τοπική και όχι μόνο κουζίνα υπόσχονται να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές. Ποικιλίες αλλαντικών και τυριών, ζουμερά κρέατα και λουκάνικα, αλλά και πολλά ακόμη εδέσματα πλαισιώνουν το τραπέζι όσο η μεστή γεύση της μπίρας ρέει άφθονη προς τέρψη του ουρανίσκου.

Costas Arvilias

Η συνέχεια επιφυλάσσει θεατρική παράσταση με την κλασική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Υπάρχει και Φιλότιμο». Το Club House, το κεντρικό κτήριο του Elatos Resort, θα μετατραπεί σε θεατρική σκηνή και η ομάδα από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων θα ζωντανεύσει τον θρυλικό Μαυρογιαλούρο και τις περιπέτειές του κατά την περιοδεία του στην ελληνική ύπαιθρο ως Υπουργός Αγροτικής Ανασυγκρότησης.

Η απόδραση όμως στο Elatos Resort & Health Club κρύβει και άλλες εκπλήξεις! Σε μια αναζωογονητική πεζοπορία θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο του μυθικού βουνού του Παρνασσού και να βουτήξετε στα νερά της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή θέα στο ελατοδάσος. Για περισσότερη χαλάρωση, μπορείτε να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της ομάδας του Elatos Spa by Apivita και να ανακαλύψετε ευεργετικές και ανανεωτικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

Costas Arvilias

Το 5ο Oktoberfest ανοίγει τη φθινοπωρινή σεζόν του Elatos Resort & Health Club με πολλά και ενδιαφέροντα θεματικά Σαββατοκύριακα να ακολουθούν. Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, κυνήγι μανιταριού στις πλαγιές του Παρνασσού, fitness retreats και φυσικά το 3o Dog Weekend που έρχεται τον Νοέμβριο.

Info
Elatos Resort & Health Club
Επτάλοφος Φωκίδας
2234 061162
Oktoberfest 4-6/10