Anya Taylor-Joy και Flowerbomb εις σάρκαν μίαν

anya-taylor-Joy-kai-flowerbomb-eis-sarkan-mian
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Viktor & Rolf αποκαλύπτει τη νέα «ιέρεια» του εμβληματικού αρώματος -στην πιο λουλουδάτη του εκδοχή.

Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του (2005), το Flowerbomb απέδειξε πως έχει τη δύναμη να κάνει τα πάντα πιο θετικά. Γεννημένο από την αφθονία λουλουδιών στη σύνθεσή του, το άρωμα που δημιούργησε το πιο ανατρεπτικό δίδυμο της Haute Couture (βλέπε Viktor & Rolf) ανέτρεψε τα παραδοσιακά στερεότυπα του γυναικείου αρώματος.

15 χρόνια μετά, η αναβάθμιση του αρώματος (πάντα εμπνευσμένη από τη Cutting Edge Couture συλλογή των Viktor & Rolf), απέκτησε την ιδανική πρέσβειρα στο πρόσωπο της Anya Taylor-Joy. Η νεαρή ηθοποιός, με την απροσδόκητη, αιθέρια και μυστηριώδη όψη, ενσωματώνει την ουσία της πρόθεσης του Flowerbomb: μια δύναμη, που είναι ικανή να μετατρέψει την οσμή των λουλουδιών σε αισιοδοξία, αισθησιασμό, θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση, μεταμόρφωση.  

«Έχουμε μια μακροχρόνια αγάπη και σύνδεση με το Flowerbomb, το πρώτο μας άρωμα. Το να βλέπουμε το Flowerbomb να συνεχίζει να ανθίζει με το πέρασμα του χρόνου είναι πραγματικά ένα αφιέρωμα στη πίστη μας στην αισιοδοξία και τη μεταμόρφωση, το να μοιραζόμαστε αυτό το μήνυμα και να το παρακολουθούμε να εξαπλώνεται, μας φέρνει τόσο μεγάλη χαρά», λένε οι Viktor & Rolf και συνεχίζουν: «Η Anya ταιριάζει απόλυτα με το όραμά μας καθώς είναι τόσο παθιασμένη με την τέχνης της. Ενσαρκώνει τέλεια το μήνυμα που θέλουμε να μοιραστούμε, ενσαρκώνοντας το universal πνεύμα των αρωμάτων Flowerbomb».

Δημιουργημένο από ένα διάσημο cast θρυλικών αρωματοποιών (Domitille Michalon-Bertier, Carlos Benaïm και Olivier Polge), οι διαχρονικές λουλουδάτες, gourmand νότες του Flowerbomb παραμένουν η υπογραφή του αρώματος, με τις νότες του σαμπάκ γιασεμιού, της freesias, της ορχιδέας cattleya και των τριαντάφυλλων centifolia να δημιουργούν την πιο εθιστική ανθοδέσμη, την οποία  συμπληρώνουν το τολμηρό πατσουλί και η γλυκιά βανίλια.

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM