Nbaxevanis

Europlan
KOSA
CNA ΘΕΜΑ

Αγιος Νικόλαος: «Ποτάμι» με μαύρα ζουμιά στον ΧΥΤΑ; – Τι γίνεται με τον υδροφόρο ορίζοντα; (video & pics)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Σήμερα επισκεφθήκαμε τον ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου, ύστερα από καταγγελίες που έφθασαν στα γραφεία του CNA News, οι οποίες μιλάνε για εκτεταμένη διαρροή από μαύρα ζουμιά τα οποία πιθανόν να προέρχονται από την αποστράγγιση των σκουπιδιών που βρίσκονται συσσωρευμένα.

Το μικρό αυτό ποτάμι από μαύρα, τοξικά (;) ζουμιά, τα οποία αναβλύζουν μια πολύ έντονη μυρωδιά, οδηγούνται όπως βλέπετε και στο βίντεο, σε μία τρύπα αρκετά μεγάλη σαν μικρή δεξαμενή.

NOVA

Κανείς δεν γνωρίζει πόσο καιρό γίνεται αυτό, και το κυριότερο απ’ όλα, που οδηγούνται τα μαύρα αυτά ζουμιά, αφού πέσουν σε αυτή την τρύπα-δεξαμενή.

Ερωτούνται οι υπεύθυνοι του δήμου Αγίου Νικολάου να μας απαντήσουν αν γνωρίζουν αυτό το θέμα, που οφείλεται αυτό που συμβαίνει εκεί, και σε κάθε άλλη περίπτωση να επέμβουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες περιβάλλοντος ίσως και ο εισαγγελέας, για να σταματήσει άμεσα αυτή η κατάσταση.-

Mechanical Solutions

 


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button