Nbaxevanis

Europlan
KOSA
CNA ΘΕΜΑ

Αγιος Νικόλαος: Το «Open Mall» θα αλλάξει και την μορφή του «Ελαιώνα» (drone video)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Παρ’ ότι η ανακοίνωση της χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου «ήρθε» σε μιά πολύ δύσκολη στιγμή για τον υφιστάμενο προγραμματισμό του συνολικού δημοτικού έργου, αμέσως κινητοποιήθηκε η τεχνική υπηρεσία του δήμου Αγίου Νικολάου και συντάχθηκε η σχετική μελέτη για έγκριση και χρηματοδότηση.

Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει τους χώρους του εμπορικού κέντρου για την στήριξη του εμπορικού κόσμου.

NOVA

Περιλαμβάνει διαμόρφωση του πρασίνου στον Λαγγό με όργανα γυμναστικής, φωτιστικά Led, σύστημα αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων, συστήματα φόρτισης ηλεκτρ. αυτ/των, εγκατάσταση συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης και ελέγχου και διαχείρισης κυκλοφορίας, σύστημα ψηφιακής σήμανσης μνημείων, επέκταση και ενίσχυση υφιστάμενου wifi, εγκατάσταση πλατφόρμας Έξυπνης πόλης, εγκατάσταση έξυπνου φωτισμού, έξυπνων ηλιακών παγκακίων, και σύστημα ελέγχου πρόσβασης σε πεζοδρόμους.

Mechanical Solutions

Επιπλέον σε όλα αυτά έχει εγκριθεί ήδη για την περιοχή του «Ελαιώνα» από το Δ.Σ. η διάστρωση του χώρου με κυβόλιθους, για οργάνωση της στάθμευσης και περιορισμό της σκόνης προϋπολογισμού 80.000 € από πόρους του Δήμου.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button