Nbaxevanis

Europlan
KOSA
CNA ΘΕΜΑ

Αγιος Νικόλαος, Αμμος: Βαριά μηχανήματα δίπλα σε παιδιά και αυγά χελωνών!

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Αυτές οι εργασίες δεν γίνονται απογευματινή ώρα με μικρά παιδιά να παίζουν και να κάνουν το μπάνιο τους. Οι φωτογραφίες αυτές είναι από την παραλία Αμμος στον Αγιο Νικόλαο, το μεσημέρι της Τρίτης.

Εκείνη την ώρα, αρκετά παιδιά έπαιζαν στην παραλία και κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να χαλαρώσουν κάνοντας το μπάνιο τους.

NOVA

Και για όσους το IQ τους δεν επαρκεί για να καταλάβουν και να συνδυάσουν το κείμενο με τις φωτογραφίες, να τους εξηγήσουμε ότι βαριά μηχανήματα μπήκαν στην παραλία της ΑΜΜΟΥ στον Αγιο Νικόλαο, την ώρα που μικρά παιδιά και γονείς έκαναν το μπάνιο τους, και άρχισαν να ανοίγουν τρύπες στην άμμο για να τοποθετηθούν ομπρέλλες. Να σημειώσουμε ότι στην παραλία αυτή έχουν γεννήσει χελώνες και υπάρχουν αυγά, τα οποία χρήζουν ειδικής μεταχείρισης.

Οι υπεύθυνοι αυτής της ενέργειας, πρέπει να υπολογίσουν επιπλέον ότι σε αυτή την παραλία υπάρχουν αυγά χελωνών. Το γνωρίζει ο «Αρχέλων» ότι ανοίγετε τρύπες με βαριά μηχανήματα;

Mechanical Solutions

Στην Ζάκυνθο αν δεν κάνω λάθος, εκεί που γεννούν οι χελώνες, το βράδυ δεν επιτρέπεται ούτε το φως στις παραλίες.-


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button