Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Εναρξη λειτουργίας ψυχολογικού γραφείου στο Γενικό Νοσοκομείο

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» με χαρά ενημερώνει τους πολίτες ότι, για πρώτη φορά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ξεκινά η λειτουργία ειδικού Γραφείου Ψυχολόγου το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά από 8:00-14:00 με ειδική Ψυχολόγο που προσελήφθη μέσω νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Ο προγραμματισμός ραντεβού στο εν λόγω γραφείο θα γίνεται κατόπιν παραπομπής από ειδικό ιατρό μέσω της Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων του νοσοκομείου στο τηλέφωνο 2841343606, καθημερινά 11:30-14:30.

NOVA

Η Διοίκηση ευχαριστεί τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και την Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την πρωτοφανή σε αριθμό και ειδικότητες υπαλλήλων (22 άτομα τα τελευταία 2 έτη) ενίσχυση του νοσοκομείου μας με προσωπικό από το εν λόγω πρόγραμμα καθώς και από τα προηγούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Η υλοποίηση και η ανανέωση της διάρκειας των προγραμμάτων αυτών, σε συνδυασμό με τις εξίσου μεγάλες σε αριθμό προσλήψεις μόνιμου και επικουρικού προσωπικού συνέβαλαν στη διατήρηση της απρόσκοπτης λειτουργίας του νοσοκομείου και την ανάπτυξη νέων δομών και μονάδων σε μια δύσκολη περίοδο για το ΕΣΥ και την χώρα μας.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button