Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Agios Nikolaos Cliff Diving 2020: Το κορυφαίο… όλων!

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Agios Nikolaos Cliff Diving 2020 που πραγματοποιείται στους εντυπωσιακούς βράχους της λίμνης Βουλισμένης στον Άγιο Νικόλαο στο όμορφο Λασίθι θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό και εξωπραγματικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κρητικού Πρακτορείου Ειδήσεων (CNA.GR), το φετινό έχει υψηλούς στόχους σε σχέση με τα περσινά. Το θέαμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και πολλές πολλές εκπλήξεις θα υπάρξουν για τους παρευρισκόμενους.

Mechanical Solutions

Η παρουσιάστρια και ο παρουσιαστής του φετινού show θα είναι μία μεγάλη έκπληξη και θα ανακοινωθεί στα επίσημα social media του Agios Nikolaos Cliff Diving.

Η επίσημη ημερομηνία του φετινού Agios Nikolaos Cliff Diving είναι στις 3 έως 5 Ιουλίου, ένα τριήμερο «φωτιά», κλείστε εισιτήρια για αυτές τις ημέρες… αυτό δεν πρέπει να το χάσετε!


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Γιώργος Βαρνακιώτης

Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!

Σχετικά άρθρα

Back to top button