Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Αγ. Νικολάου κου Νίκου Κοκκίνη για τις ανεξάρτητες κινήσεις πολιτών

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Ο  Υποψήφιος Δήμαρχος  Νίκος Κοκκίνης  με  αφορμή την δημιουργία ανεξάρτητης κίνησης πολιτών στην Νεάπολη έκανε την παρακάτω δήλωση:

Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε καθοριστικά οποιαδήποτε πρωτοβουλία πολιτών   που αναδεικνύει τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών μέσα από ανοικτές  διαδικασίες και διαβούλευση με τους πολίτες.

NOVA

Η απουσία ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού απο την σημερινή Δημοτική Αρχή για τις πόλεις και τα χωριά μας , η αδυναμία του Δήμου να δώσει λύσεις στα μικρά και τα μεγάλα , δίκαια  κινητοποιεί τους πολίτες να εκφράσουν την αγωνία τους για το αύριο στον  Τόπο μας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες πολιτών ενεργοποιούν ευρύτερα  τις δυνάμεις της κοινωνίας  και μπορούν να δημιουργηθούν  αυτόνομες τοπικές κινήσεις ανεξάρτητες  από κομματικά σχήματα και παρατάξεις.

Mechanical Solutions

Τις  επόμενες μέρες η Αυτοδιοικητική μας παράταξη θα καλέσει τους πολίτες της Νεάπολης σε μια ανοικτή συνάντηση για τα προβλήματα, την προοπτική και την ανάπτυξη της Ιστορικής  Πόλης.

Νίκος Κοκκίνης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button