Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σητεία: Συνάντηση Μανόλη Κλώντζα με τον πρόεδρο ξενοδόχων

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Μια χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση είχε ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Λασιθίου με τον πρόεδρο των ξενοδόχων της Σητείας κ. Γιάννη Κακουράκη.

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Κακουράκης ενημέρωσε τον κ. Κλώντζα για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στον ανατολικότερο δήμο του νομού μας όπως αυτά συσχετίζονται και με τα προβλήματα λειτουργίας του αεροδρομίου και την έλλειψη σύγχρονου οδικού δικτύου προσέγγισης στην περιοχή, παράγοντες που επηρεάζουν καθοριστικά την προοπτική του τριτογενούς τομέα.

NOVA

Αντηλλάγησαν απόψεις που άπτονται του πιο ευαίσθητου προϊόντος του τόπου μας σε σχέση και με τον μαινόμενο διεθνή ανταγωνισμό που δυσχεράνει τη θέση μας ως νησιωτικής περιφέρειας και ως χώρας. Ο κ. Κλώντζας δεσμεύτηκε να εντείνει τις προσπάθειές του στην κατεύθυνση της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο αλλά και τις δημόσιες υποδομές της περιοχής και ευχαρίστησε τον κ. Κακουράκη για την ευγενική καλοσύνη της ενημέρωσης που του έκανε.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button