Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Νέα Πορεία»: Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον κο Γιάννη Ανδριώτη

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Μανώλης Σγουρός. Απόφοιτος σχολής Δοξιάδη, ιδρυτικό και ενεργό μέλος από το 1981 μέχρι και σήμερα της ΕΘΟΑΝ Αγάπη για τον Αγιο Νικόλαο. Άνθρωποι με όραμα, γνώση , σεβασμό, που έχουν μάθει να δουλεύουν.
Απουσία «κομματικών γραμμών» και «χρισμάτων» φανερών και κρυφών. Βαθιά εκτίμηση και εμπιστοσύνη στον Γιάννη Ανδριώτη.

Αυτοί είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να συμμετάσχω στην «Νέα Πορεία» Ζω, εργάζομαι και προσφέρω στον τόπο μου, συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με όσους προσφέρουν και δουλεύουν για το Δήμο μας, χρόνια τώρα και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω.

Mechanical Solutions

Ο Δήμος μας χρειάζεται μια «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για να ξεφύγει από τη δαγκάνα των προσωπικών συμφερόντων και της στασιμότητας. Ο Πολιτισμός, εμπνέει και δημιουργεί ανθρώπινες κοινωνίες και «ανάβει τα φώτα» στη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» που χαράζουμε.

Μανώλης Σγουρός,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


Νέα πορεία , για μια δημιουργική σύνθεση. Πέρα από τη μετριότητα, Αλλά με το μέτρο στη ζωή μας.
Ανεξάρτητα, με ευθυκρισία, χωρίς περιστροφές, χωρίς πίσω σκέψεις, με επιχειρήματα. Με διάθεση συνεργασίας και ομοψυχίας , για σύγκλιση, συμπόρευση, συλλογικότητα.

Με ευαίσθητη ματιά , όνειρο και τόλμη στο σχεδιασμό του δημόσιου χώρου, με γνώση στο πως και το γιατί, με δικαιοσύνη για την αναβάθμιση, τη διαχείριση και τη χρήση του από όλους. Ο Πολιτισμός, η ιστορία, τα μνημεία, είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

Με σεβασμό στο οικοσύστημα του Δήμου, τις πόλεις και τα χωριά του. Για την ανάδειξη της Πολιτισμικής σημασίας της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του αστικού και μη τοπίου. Πολιτισμός-οικονομία-τεχνική-τεχνολογία είναι ο συνδυασμός για την επίτευξη τους. Σε μόνιμο διάλογο με το κάτοικο, χρήστη και πολίτη, τα παιδιά, την οικογένεια, όλες τις κοινωνικές ομάδες, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις με στόχο την ευημερία στη κοινωνία και την ανάπτυξη στην οικονομία.

Με προοπτική την ποιότητα στη ζωή μας και το δημόσιο χώρο μας, δίκαια και ξεκάθαρα, μέσα από σφαιρική ματιά, τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές, στις αθέατες όψεις της πόλης. Οι μικρές καθημερινές εκπλήξεις, τα παρκάκια τσέπης, οι απαραίτητες λεπτομέρειες στην καθημερινότητά μας. Με λύσεις συναίνεσης, ριζοσπαστικές, ευέλικτες, όχι απαγόρευσης.

Με ευρηματικότητα, , πρωτοτυπία, και τεχνολογία, παρεμβάσεις στην πόλη προκαλώντας και το τουριστικό ενδιαφέρον. Σε οριζόντια και κάθετη προβολή. Όχι στην ομοιομορφία, στόχος μας ας είναι η μοναδικότητα. Να γίνει αυτός ο τόπος μοναδικότερος, ξεχωριστός!

Μάρω Δαγιάντη αρχιτέκτων

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα αρχιτεκτονική στην Ecole Speciale d’ Architecture-Paris. Εγκαταστάθηκα στον Άγιο Νικόλαο τον Οκτώβριο του 1979 ακολουθώντας τη μητέρα μου Σοφία Κανά που αυτός ο τόπος είχε ήδη παρασύρει σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι δημιουργίας. Έχω ένα γιό, τον Αλέξιο. Παράλληλα με το επάγγελμά μου ασχολήθηκα και με εμπόριο, βιοτεχνία και δραστηριότητες εστίασης.

Σήμερα διατηρώ το οικογενειακό τουριστικό κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο από το 1982. Διετέλεσα τεχνικός σύμβουλος Δημάρχου από το 2003 εως το 2014, έχοντας έτσι σχεδιάσει και υλοποιήσει δημοτικά κτήρια, αναπλάσεις δρόμων και πλατειών, και πραγματοποιήσει εικαστικές παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο στον Άγιο Νικόλαο, τη Κριτσά και το Κρούστα.

Στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για δημιουργική σύνθεση προτάσεων και απόψεων, για συνεργασίες και συγκλίσεις, για συμπόρευση και συλλογικότητα, αφού ο Κλεισθένης παρέχει τη δυνατότητα σε πολίτες με διαφορετικές καταβολές, προελεύσεις και εμπειρίες να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του κοινού μας μέλλοντος από θέσεις ευθύνης.

Γι αυτό το λόγο αποφάσισα να ζητήσω τη στήριξη των πολιτών του Δήμου Αγίου Νικολάου με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και το Γιάννη Ανδριώτη.

Μάρω Δαγιάντη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με το Συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»


Γεννήθηκα το 1951 στην Κριτσά Μεραμβέλλου και κατοικώ μόνιμα στα Μέσα Λακώνια. Ασχολούμαι με τα κοινά από το 1985 μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Διαλυνά και έχουμε δύο παιδιά.

Διετέλεσα:

  • Πρόεδρος της Κοινότητας Μέσα Λακωνίων, 1990 1998
  • Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου, 1999 – 2002
  • Πρόεδρος Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Εκπ/σης Δήμου Αγίου Νικολάου
  • Πρόεδρος Δημ.Επιχ.Πολ.Ανάπτυξης Δήμου Αγίου Νικολάου
  • Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομ.Αυτ/σης Λασιθίου 2002 – 2006
  • Γραμματέας Νομ.Συμβουλίου Λασιθίου 2004 – 2006
  • Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών Νομ. Συμβουλίου
  • Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Λασιθίου 1993 – 2006
  • Μέλος Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος 2000 – 2006
  • Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος Αθλητικής Ενωσης Λακωνίων, 1987 – 1991
  • Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσα Λακωνίων 1988 – 1992
  • Πρόεδρος Νομ. Συμβουλίου Νομαρχίας Λασιθίου 2006 – 2010
  • Πρόεδρος ΔΕΥΑΝ Δήμου Αγίου Νικολάου 2011 – 2012
  • Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αγίου Νικολάου 2013 – 2014
  • Πρόεδρος ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου 2008- 2010

Συνοδοιπόρος με ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν να συνεργάζονται,πέρα από
μικροπολιτικές λογικές, εξαρτήσεις και προσωπικές φιλοδοξίες.

Νίκος Παγκαλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Δήμου Αγίου Νικολάου»

Ανεξάρτητη κίνηση Δημοτών


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button