ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019 - Δημήτρης Γαλάνης: Ο πανικός του απερχόμενου δήμαρχου Φιλοθέης-Ψυχικού δεν κρύβεται

Εκλογές 2019 - Δημήτρης Γαλάνης: Ο πανικός του απερχόμενου δήμαρχου Φιλοθέης-Ψυχικού δεν κρύβεται

Η δυσαρέσκεια των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Ξυριδάκη εκδηλώθηκε και αποτυπώθηκε πλήρως στην κάλπη της περασμένης Κυριακής και αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε την απερχόμενη αρχή.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Ξυριδάκης έχει αρχίσει και διαδίδει σενάρια για το ποιος στηρίζει τον κ. Γαλάνη.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γαλάνης χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και συνολικά της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημήτρη Γαλάνη νικητή του Α' γύρου:

«Ο πανικός του απερχόμενου Δημάρχου και του επιτελείου του δεν κρύβεται.
Αφού όχι μόνο δεν εξελέγησαν από τον Α’ γύρο, όπως με βεβαιότητα και περισσή αλαζονεία διέδιδαν, αλλά βγήκαν και δεύτεροι τελικά, έφτασαν στο σημείο να διακινούν φαιδρά σενάρια για το ποιοι δήθεν μας στηρίζουν.

Αν ψάχνουν κλαδί να πιαστούν ας σκεφτούν κάτι πιο ευφάνταστο.

Το ποιος είμαι και ποια είναι η πολιτική μου ταυτότητα είναι γνωστό. Το ποιοι με στήριξαν με την παρουσία τους στις συγκεντρώσεις μου είναι επίσης γνωστό. Ας μη ματαιοπονούν λοιπόν.

Ο λόγος που οι Δημότες Φιλοθέης Ψυχικού θέλουν αλλαγή στο Δήμο μας είναι η ανυπαρξία έργου και η επικίνδυνη στασιμότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, η οποία αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του προαστίου μας. Αυτή την πορεία θέλουν οι δημότες μας να αντιστρέψουν κάνοντας και πάλι το Δήμο μας ένα Προάστιο Πρότυπο.

Αυτό το ρεύμα εκφράζουμε και γι’ αυτό θα κερδίσουμε τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής».

Ο κ. Ξυριδάκης αυτο-παρουσιαζόταν ως επιφανές στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με «άκρες» στο στενό πυρήνα του αρχηγού του κόμματος, παρότι το 2015 γύρισε την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ