ΕΛΛΑΔΑ

Λήξη συναγερμού στην Ηλιούπολη: Βρέθηκε ο 4χρονος που απήχθη από την μητέρα του

Λήξη συναγερμού στην Ηλιούπολη: Βρέθηκε ο 4χρονος που απήχθη από την μητέρα του
Χαμόγελο του Παιδιού

Αίσιο τέλος είχε η αρπαγή του Αχιλλέα – Αλέξη τον οποίο απήγαγε η μητέρα του στις 4 Απριλίου από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο μικρός Αχιλλέας Αλέξης Γιαννακούλης βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 04/04/2020, η μητέρα του Γιαννακούλη Αχιλλέα-Αλέξη, 4 ετών, προέβη σε αυτοδικία, αρνούμενη να επιστρέψει τον ανήλικο στον πατέρα του.

Υπήρχαν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το Amber Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου παιδιού και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα social media, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ενηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»

116000@hamogelo.gr">email:116000@hamogelo.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ