ΕΛΛΑΔΑ

Πώς σχολιάζει η δήμαρχος Μάνδρας τη «σύρραξη» στο δημοτικό συμβούλιο

Πώς σχολιάζει η δήμαρχος Μάνδρας τη «σύρραξη» στο δημοτικό συμβούλιο
EUROKINISSI/ ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ

«Εξηγήσεις» για τις πρωτοφανείς σκηνές που διαδραματίστηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας μετά τη φονική κακοκαιρία που στοίχισε τη ζωή σε 21 άτομα, όταν εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν «στα χέρια» με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, μέσα στο Δημαρχείο, έδωσε η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη.

Η κ. Κριεκούκη, μιλώντας στον Σκάι, αναφερόμενη στον Γιώργο Σαμπάνη- ο οποίος επεσήμανε ότι ήταν απούσα από τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα τελικά να έρθει στα χέρια με άλλους παρευρισκόμενους- υποστήριξε ότι πρόκειται για «σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης που έρχεται πέντε φορές τον χρόνο στο δημοτικό συμβούλιο για καβγά».

Ακόμη, είπε ότι «θεώρησε αναγκαίο να πουλήσει εφέ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που είμαστε διαλυμένοι, να πει “πού είναι ο δήμαρχος, πού τα δίνετε τα τρόφιμα ».

«Ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να συγκρατηθούν οι σύμβουλοί μου, με τις γαλότσες και τη λάσπη, να δεχθούν αυτήν την κατάσταση», συνέχισε η κ. Κριεκούκη, σημειώνοντας πως τα δημοτικά συμβούλια είναι μικρογραφία της κοινωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ