ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένη παρέδωσε χειροβομβίδα στο ΑΤ Αμπελοκήπων

Ηλικιωμένη παρέδωσε χειροβομβίδα στο ΑΤ Αμπελοκήπων
EUROKINISSI

Μια χειροβομβίδα βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της στους Αμπελόκηπους της Αθήνας και την παρέδωσε το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, η ηλικιωμένη είπε σε αστυνομικούς ότι βρήκε τη χειροβομβίδα σε ράφι του σπιτιού της και πως ο αδελφός της ήταν στρατιωτικός.

Στο Α.Τ Αμπελοκήπων έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας σημειώθηκε επίθεση με χειροβομβίδα στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνθρωπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν οδηγό ταξί, που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο.

Το αξιοσημείωτο είναι πάντως πως αρχικά η αστυνομία είχε την εντύπωση ότι είχε σκάσει κάποια λάμπα αυτοκινήτου, για να έρθει η ανάληψη ευθύνης σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου και να αποδειχθεί ότι ήταν χειροβομβίδα.

Από την επίθεση με τη χειροβομβίδα σημειώθηκαν φθορές, τόσο σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, όσο και στα τζάμια της σκοπιάς.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ