ΕΛΛΑΔΑ

Τι δείχνουν οι έρευνες για τη δολοφονία του 65χρονου στους Θρακομακεδόνες

Τι δείχνουν οι έρευνες για τη δολοφονία του 65χρονου στους Θρακομακεδόνες
(Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Χρησιμοποίησαν τη ζώνη του και τον έπνιξαν, σφίγγοντάς τη στο λαιμό του, ο δράστης ή οι δράστες που είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία του 65χρονου άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος χθες βράδυ στους Θρακομακεδόνες.

Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κίνητρο ήταν η ληστεία, καθώς όλο το σπίτι έφερε ίχνη έρευνας, ενώ το πιθανότερο είναι το θύμα να άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του καθώς οι Αρχές δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης.

Ο 65χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του και από μια πρώτη εκτίμηση των Αρχών, ο θάνατός του επήλθε 48 ώρες πριν, ενώ λόγω της εκτεταμένης σήψης, εκτός από τη ζώνη στο λαιμό που αποδεικνύει τον ασφυκτικό θάνατο, δεν είναι ακόμη σε θέση να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα χτυπήματα στο κεφάλι ή σε άλλα σημεία του σώματος.

Το θύμα ζούσε μόνο του, ήταν συνταξιούχος και οι γείτονές του ειδοποίησαν χθες την αστυνομία όταν παρατήρησαν ότι τα τελευταία 24ωρα η πίσω πόρτα του διαμερίσματος παρέμενε ανοιχτή και παρά το γεγονός ότι χτυπούσαν το κουδούνι και καλούσαν τον ιδιοκτήτη, εκείνος δεν τους απαντούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ