ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: «Μάχη» για τη ζωή της δίνει 25χρονη που μαχαιρώθηκε

Λαμία: «Μάχη» για τη ζωή της δίνει 25χρονη που μαχαιρώθηκε
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 25χρονη που το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε αιμόφυρτη από τις απανωτές μαχαιριές 38χρονου σε σπίτι φίλης της στην περιοχή Γαλανέικα στη Λαμία.

Η άτυχη κοπέλα που όπως όλα δείχνουν βρέθηκε τη λάθος ώρα σε λάθος μέρος, υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στο Νοσοκομείο Λαμίας και πλέον οι επόμενες ώρες θα δείξουν για το αν θα καταφέρει να βγει νικήτρια της φονικής επίθεσης.

Οι γιατροί και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας, από την πρώτη στιγμή που η νεαρή κοπέλα έφτασε στα Επείγοντα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή.

Έχοντας χάσει πολύ αίμα από τις δολοφονικές μαχαιριές του δράστη, η οποιαδήποτε μετακίνησή της εγκυμονούσε πρόσθετους κινδύνους για τη ζωή της.

Έτσι αποφασίσθηκε να προχωρήσουν άμεσα σε χειρουργείο και όλη η ομάδα κάνοντας όσα μπορούσε, κατόρθωσε προς το παρόν να σταθεροποιήσει την κατάστασή της και να προχωρήσει στην αντιμετώπιση των σοβαρών τραυμάτων της. Πλέον η κοπέλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και αναμένονται τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα στα οποία θα φανεί η αντίδραση του οργανισμού της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 38χρονος, έβλεπε μόλις για δεύτερη φορά την κοπέλα.

Η τελευταία ήταν στο σπίτι της αδερφής του δράστη, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά της φίλης της, δύο μικρά κοριτσάκια ηλικίας 9 και 12 ετών, με τα μαθήματά τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δεν έγινε κάτι για να προκαλέσει τη μήνη του 38χρονου που είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Εκείνος ξαφνικά αρπάζοντας ένα κουζινομάχαιρο, άρχισε να χτυπά την άτυχη κοπέλα στην κοιλιά και τον θώρακα, μπροστά στις ανιψιές του.

Η γειτονιά πετάχτηκε στο πόδι από τα ουρλιαχτά των μικρών παιδιών, αλλά και από την αδερφή του δράστη που φώναζαν για βοήθεια.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ισχυρή αστυνομική δύναμη που συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος και δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ