ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη φωτιά σε καπνοβιομηχανία στην Καβάλα

Μεγάλη φωτιά σε καπνοβιομηχανία στην Καβάλα
Eurokinissi

Σε συναγερμό βρίσκεται η Πυροσβετική Υπηρεσία της Καβάλας, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης ξέσπασε φωτιά σε αποθήκες καπνοβιομηχανίας κοντά στον Αμυγδαλεώνα.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστο λόγο σε χώρο ο οποίος ήταν γεμάτος από εμπορεύματα καπνού, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έριξαν όλο το βάρος της επιχείρησης κατάσβεσης στον περιορισμό της στο κτήριο όπου εκδηλώθηκε, προκειμένου να μην εξαπλωθεί σε διπλανό αποθηκευτικό χώρο.

Μέχρι και τις 20:00 η φωτιά έκαιγε με αμείωτη ένταση, με την ισχυρή πυροσβεστική δύναμη να προσπαθεί να τη θέσει υπό έλεγχο, ενώ στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη για να ελέγξει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας, Σταύρο Κιβράκη.

missirian apothikes fotia pyrkagia 08

Στο σημείο επιχειρούν όλα τα πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, καθώς και οχήματα από όλους τους όμορους Νομούς, ενώ η επιχείρηση ενισχύθηκε με πυροσβεστικά οχήματα και από την Κομοτηνή, καθώς και με μια υδροφόρα του δήμου Καβάλας.

Πηγή φωτογραφίας: kavalapost.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ