ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γκλέτσος παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με αντίπαλό του στη Στυλίδα: «Κατέβα κάτω, έχεις τελειώσει»

Ο Γκλέτσος παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με αντίπαλό του στη Στυλίδα: «Κατέβα κάτω, έχεις τελειώσει»
lamiareport

Ένταση επικράτησε στην τελετή των Θεοφανείων στη Στυλίδα, με τον Απόστολο Γκλέτσο να βγαίνει εκτός εαυτού και να επιτίθεται φραστικά σε πολιτικό του αντίπαλο.

Το επεισόδιο έγινε όταν είχε λήξει η τελετή των Θεοφανείων στη Στυλίδα και οι επίσημοι κατέβαιναν από την εξέδρα. Ήταν η στιγμή που ο Απόστολος Γκλέτσος είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσικονούρη.

Σύμφωνα με το lamiareport, για άγνωστη αιτία και χωρίς κανείς να γνωρίζει τι έχει συμβεί μεταξύ τους, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Γκλέτσος απευθύνεται σε έντονο ύφος προς τον Κατσικονούρη ζητώντας το λόγο: «γιατί είσαι εσύ εδώ... κατέβα κάτω...», ενώ ακολούθως τού φωνάζει «έχεις τελειώσει..».

Σημειώνεται ότι ο Δήμητρης Κατσικονούρης, ο οποίος αναμένεται να κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν απάντησε.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν η αδελφή του Γκλέτσου μπήκε στη μέση και πήρε τον Δημήτρη Κατσικονούρη για να κατέβουν μαζί από την εξέδρα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ