ΕΛΛΑΔΑ

Στα «λευκά» όλη η Ελλάδα: Στους -21 έφτασε το θερμόμετρο

Στα «λευκά» όλη η Ελλάδα: Στους -21 έφτασε το θερμόμετρο
CNN Creece

Ο «Τηλέμαχος» σκέπασε την Ελλάδα. Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας χτύπησε τα ξημερώματα της Τρίτης (08/01) τη χώρα. Σχολεία παρέμειναν κλειστά σχεδόν σε όλη την επικράτεια, ενώ σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.

Αντιμέτωποι με ένα λευκό τοπίο βρέθηκαν το πρωί πολλοί κάτοικοι της Αττικής, ενώ λόγω της πυκνής χιονόπτωσης το «έστρωσε» ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε στη gallery του CNN Greece μαγευτικές εικόνες από τη χιονισμένη Αθήνα

Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ της Δευτέρας στα βόρεια προάστια, ενώ μέσα σε λίγες ώρες τα χιόνια κατέβηκαν πιο χαμηλά, σκεπάζοντας ακόμα και περιοχές στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δείτε συγκλονιστικά βίντεο με τη χιονισμένη Αθήνα από ψηλά

Με… τζιπ η αλλαγή φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη

Η αλλαγή της φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη έγινε με τζιπ και λίγη βοήθεια λόγω της ολισθηρότητας και του κρύου.

«Πάγωσε» από τα προβλήματα η πρωτεύουσα

Ωστόσο, ο χιονιάς που σκέπασε την Αττική προκάλεσε σοβαρά προβλήματα τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και στις συγκοινωνίες, ενώ τέσσερα άτομα παγιδεύτηκαν στα χιόνια στην Πεντέλη, με άνδρες της Πυροσβεστικής να τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Νωρίς το πρωί διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Καλυφτάκη και της Αττικής Οδού.

Χιόνια στην Αθήνα: Άνοιξε η Αθηνών - Λαμίας - Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Ωστόσο, πολλοί είναι οι δρόμοι στην Αττική που παραμένουν ακόμα κλειστοί.

Αναλυτική σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οδών:

- Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος από το ύψος του καταστήματος ''Ζυγός'' ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”, (από ώρα 00:05).

- Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- 6η χ/θ Π.Ε.Ο Αθηνών –Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.

- Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του «Γηπέδου» έως την περιοχή Ανατολή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος «Αβράμης», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια, (από ώρα 00:10).

- Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό, (από ώρα 00:50)

Δείτε ΕΔΩ πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Εκτροπή της κυκλοφορίας στη Λ. Αττικού Άλσους

Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται, εδώ και λίγη ώρα, λόγω του παγετού, στη Λ. Αττικού Άλσους, από την οδό Έβρου και στην οδό Καρπενησιώτη, από την Βριλησσού, στο Γαλάτσι, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας. Παράλληλα, κανονικά διεξάγεται πλέον η κίνηση των οχημάτων στη Λ. Διονύσου, που είχε διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης.

Έκλεισε το τελεφερίκ στην Πάρνηθα

Η εταιρεία »Ελληνικό Καζίνο Πάρνηθας ΑΕ» ανακοινώνει ότι από σήμερα Τρίτη 8/1 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί η επιβίβαση στο τελεφερίκ και πρόσβαση επισκεπτών στον Εθνικό Δρυμό - μέσω του κτιριακού. Συγκροτήματος «Mont Parnes» - δεν θα είναι εφικτή λόγω των καιρικών συνθηκών και επικινδυνότητας του εδάφους (χιόνι, παγετός και πάγος). Σημειώνεται ότι ενδεχομένως η Λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω, να είναι κλειστή με απόφαση των αρμοδίων Κρατικών Υπηρεσιών, επομένως όσοι σκοπεύουν να μεταβούν στον Δρυμό με τα αυτοκίνητά τους, θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις.

Προβλήματα και στις συγκοινωνίες

Αποκαθίστανται σταδιακά τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την απόσυρση του ακινητοποιημένου συρμού στη ζώνη Πεντέλης, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Νωρίτερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Ειρήνη- Κηφισιά της Γραμμής 1 του Μετρό (ηλεκτρικός). Η κίνηση πλέον διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο της ΣΤΑΣΥ.

Καιρός – Χιόνια στην Αθήνα: Σοβαρά προβλήματα στον Προαστιακό

Διακοπές ρεύματος

Στο «σκοτάδι» έχουν μείνει περιοχές στα βόρεια προάστια του Λεκανοπεδίου, λόγω της κακοκαιρίας, με την ηλεκτροδρότηση να αποκαθίσταται σταδιακά.

Σύμφωνα με τα αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ τα προβλήματα εντοπίζονται σε τμήματα των περιοχών Αγίου Στεφάνου, Δροσιάς, Εκάλης, Άνοιξης, στο Καπανδρίτι, τον Κάλαμο, τον Ωρωπό κ.ά. Οι βλάβες οφείλονται κατά κύριο λόγο σε πτώση δένδρων στις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Περιπέτεια για τέσσερα άτομα στην Πεντέλη

Σε δεκάδες απεγκλωβισμούς και διασώσεις σε όλη την επικράτεια προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, άνδρες της Υπηρεσίας μετέφεραν σε ασφαλή σημεία 21 άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερα που παγιδεύτηκαν στην Πεντέλη.

Οι περισσότερες διασώσεις έγιναν στα νησιά, ειδικά στη Χίο, όπου η Πυροσβεστική μετέφερε σε ασφαλές σημείο συνολικά έξι άτομα σε δύο επιχειρήσεις.

Έξι ασθενείς μεταφέρθηκαν από την Πυροσβεστική σε νοσοκομεία στην Αττική, την Εύβοια, την Βοιωτία, την Άνδρο και την Σκόπελο.

Πυροσβέστες κλήθηκαν επίσης να παραδώσουν φάρμακα σε έναν ασθενή στο Διόνυσο και συσκευή οξυγόνου σε έναν ασθενή στην Στενή Ευβοίας.

Δείτε ΕΔΩ την ενημέρωση της Πυροσβεστικής

Πολικές θερμοκρασίες

Το θερμόμετρο στο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) στο Νευροκόπι Δράμας έδειξε - 21 βαθμούς το πρωί της Τρίτης, καθώς επικράτησε πολύ ισχυρός παγετός σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Ακολούθησαν, σύμφωνα με τα στοιχεία του πανελλαδικού δικτύου σταθμών meteo-ΕΑΑ, σε αρνητικές θερμοκρασίες ο Νέος Καύκασος Φλώρινας (-20,4), τα Γρεβενά (-19,9), η Βωβούσα Ιωαννίνων (-19,5), το Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-19,3), η Φλώρινα (-18,8), η Πτολεμαΐδα (-18,5) και το Περτούλι (-17,5).

21

Πηγή: Meteo.gr

Αποχιονισμοί στη Χαλκιδική από τον Μαρμαρά μέχρι τη Σάρτη

Αποχιονισμοί πραγματοποιούνται στην περιοχή της Χαλκιδικής, από τον Μαρμαρά, το Πόρτο Κουφό και τη Συκιά μέχρι τη Σάρτη, όπου σημειώθηκαν χιονοπτώσεις χθες το βράδυ, καθώς και στην περιοχή της Ιερισσού, της Ουρανούπολης και της Τρυπητής. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, κάτω από τους μείον 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Γαλάτιστα το θερμόμετρο έφτασε τους μείον 19 και στην Αρναία τους μείον 18.

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο θέμα στην ηλεκτροδότηση ή την υδροδότηση και πέραν των χαμηλών θερμοκρασιών δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση στα ορεινά η παγωνιά παραμένει, χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες τα οχήματα που κινούνται στην περιοχή του Ταξιάρχη, ενώ αλυσίδες στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο του νομού δεν χρειάζονται» πρόσθεσε ο κ. Γιώργος.

Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας στη Χαλκιδική, Μαγδαληνή Συρδάρη, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στο οδικό κύκλωμα της Χαλκιδικής λόγω του παγετού. «Παραμένουμε σε ετοιμότητα, καθώς το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων ισχύει ως την Τετάρτη. Τα μηχανήματα βρίσκονται στο δρόμο και ρίχνουν αλάτι, τα σχολεία στους περισσότερους δήμους δεν έχουν ανοίξει, οπότε μετακινήσεις των μαθητών δεν χρειάστηκε να γίνουν, ενώ έχει ήλιο στο μεγαλύτερο μέρος της Χαλκιδικής» τόνισε η κ. Συρδάρη.

Θεσσαλονίκη: Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Με τροποποιήσεις ή ακόμη και προσωρινή παύση ορισμένων δρομολογίων λόγω παγετού, εκτελεί και σήμερα το συγκοινωνιακό του έργο ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ). Οι συνθήκες, κυρίως σε περιφερειακούς δήμους, καθιστούν απαγορευτική την εκτέλεση συγκεκριμένων δρομολογίων, ενώ σε πολλές περιπτώσεις παραμένει κακή η κατάσταση στις στάσεις και στα γύρω πεζοδρόμια, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του επιβατικού κοινού. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΑΣΘ είτε δεν εκτελεί ορισμένα δρομολόγια είτε έχει προχωρήσει σε τροποποιήσεις λόγω της κατάστασης του οδικού δικτύου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα:

-Στη γραμμή "59", το τοπικό δρομολόγιο των Πεύκων εκτελείται με προβλήματα, με λεωφορείο που έχει αντιολισθητικές αλυσίδες.

-Στη γραμμή "72", το δρομολόγιο ΙΚΕΑ- Μηχανιώνα εκτελείται μέχρι και την Εκκλησία.

-Στη γραμμή "77": Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια της τοπικής γραμμής Κερασιάς.

-Στη γραμμή "82": Δεν εκτελούνται δρομολόγια πρις Πετρωτό, Μεσαίο, Φιλαδέλφεια και Μονόλοφο

-Στη γραμμή "85": Δεν εκτελούνται δρομολόγια προς Ευαγγελίστρια, Νικόπολη, Στεφάνια και Λευκοχώρι

-Στη γραμμή "86": Το λεωφορείο δεν εξυπηρετεί το Ανδραμέρι και το Βασιλούδι

-Στη γραμμή "87": Δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια προς Λιβάδι, Μονοπήγαδο και Άγιο Άντώνιο

-Στη γραμμή "89 Β": Δεν εκτελούνται δρομολόγια προς Πρόχωμα, Καστανά Ακροπόταμο και Αγιονέρι

Χιόνισε και στην πόλη του Ρεθύμνου

Μία πόλη αλλιώτικη, η χιονισμένη πόλη του Ρεθύμνου, που ντύθηκε στα λευκά από νωρίς σήμερα το πρωί.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, το διαφορετικό σκηνικό, οι καλά προετοιμασμένες υπηρεσίες πολιτικής προστασίας αλλά και η αναμονή μικρών και μεγάλων για το προαναγγελθέν χιόνι, συνθέτουν το σκηνικό στο Ρέθυμνο με τις μεσαιωνικές επιρροές και τα σταθερά βήματα εκσυγχρονισμού του.

Το σύνολο του νομού με κυρίαρχες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές έχει καλυφθεί από χιόνι, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με δεδομένη όμως και επιτακτική, την ανάγκη της μέγιστης προσοχής από οδηγούς και πεζούς.

Τα σχολεία στον ορεινό Μυλοπόταμο, στα Ανώγεια και στα χωριά των ημιορεινών και ορεινών δήμων, παρέμειναν σήμερα κλειστά λόγω της κακοκαιρίας αλλά και για την ασφάλεια των μαθητών, όπως αποφασίστηκε.

Το ίδιο συνέβη και στο Ηράκλειο όπου λόγω έντονων καιρικών φαινομένων με απόφαση του αντιδημάρχου Παιδείας δεν λειτούργησαν σήμερα τα σχολεία: δημοτικό σχολείο Καρκαδιώτισας, νηπιαγωγείο Κυπαρισσίου, νηπιαγωγείο και δημοτικό Δαφνών, νηπιαγωγείο και δημοτικό Βασιλειών, νηπιαγωγείο και δημοτικό Σκαλανίου, νηπιαγωγείο και δημοτικό Σταυρακίων, νηπιαγωγείο και δημοτικό Κάτω Ασιτών, νηπιαγωγείο, δημοτικό και γυμνάσιο Βενεράτου, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο Αγίου Μύρωνα, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο Προφήτη Ηλία.

Παράλληλα ο δήμος ανακοίνωσε ότι εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου 121) θα παραμείνει ανοιχτό και σήμερα Τρίτη ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο επικοινωνίας 2813409500.

Επίσης, λόγω του ισχυρού ψύχους η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής θέτει σε εφαρμογή και το σχέδιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας για παρέμβαση στον δρόμο, το οποίο περιλαμβάνει τη διανομή κουβερτών, υπνόσακων, ζεστού ροφήματος και πρόχειρου φαγητού στους αστέγους που δεν επιθυμούν τη μεταφορά τους στο Κέντρο.

Από αργά χθες το βράδυ εκχιονιστικά μηχανήματα στο Οροπέδιο Λασιθίου, επιχειρούν ώστε να μην παρεμποδιστεί η διέλευση οχημάτων σε κεντρικούς, περιφερειακούς και αγροτικούς δρόμους, με τον δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Στεφανάκη, να ζητάει από τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς επίσης να έχουν μαζί τους αλυσίδες σε περίπτωση που χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσουν, κυρίως για τις διαδρομές Οροπέδιο, Κράσι και προς Νεάπολη.

Στο σύνολο τους οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι, βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ αυτή την ώρα επιχειρούν κυρίως στα ορεινά οδικά τμήματα των νομών.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από το βράδυ και μετά, λόγω της δημιουργίας παγετού ενώ από τους δήμους θα αποφασισθεί για το εάν θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο Τετάρτη.

Πού θα χτυπήσει ο χιονιάς τις επόμενες ώρες

Στην Αττική, σήμερα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 00 (μηδέν) έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από -04 (μείον 04) έως 02 βαθμούς Κελσίου.

Στη Ζάκυνθο ο καιρός αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία από το μεσημέρι νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Στη Χαλκιδική τοπικές νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -09 (μείον 09) έως 02 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία από το μεσημέρι νεφώσεις και από το βράδυ στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές τις πρώτες πρωινές ώρες και σε πεδινές περιοχές της Ευβοίας, των Σποράδων, της ανατολικής Στερεάς καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Πελοποννήσου. Βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Εύβοια και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι βόρειοι, ορειοανατολικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 00 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, κατά τόπους πιο πυκνές στην Κρήτη, οπού θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά 400 μέτρα). Τα φαινόμενα από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση τους και στροφή σε δυτικούς. Η θερμοκρασία από 03 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στα βόρεια. Στα νότια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και στα ορεινά χιόνια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νέα επιδείνωση του καιρού από Τετάρτη

Την Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση από τα δυτικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα βαθμιαία στα υπόλοιπα θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 6 βαθμιαία 7 με 8 και στο Αιγαίο πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί, βορειοδυτικοί 5 με 6 στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νοτιοδυτικούς 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία σε άνοδο, όμως τις βραδινές και κυρίως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ