ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο άνδρας που έσφαξε τη γυναίκα του

Καρδίτσα: Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο άνδρας που έσφαξε τη γυναίκα του
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο 54χρονος που το βράδυ της Κυριακής δολοφόνησε άγρια με μαχαίρι την 51χρονη σύζυγό του στο Αγναντερό Καρδίτσας.

Ο δράστης ήταν συνταξιούχος και έπαιρνε αναπηρική σύνταξη λόγω της ασθένειάς του, ενώ κατά καιρούς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και η σύζυγος έμενε στο σπίτι της οικογενείας στην Καρδίτσα. Συχνά όμως μετέβαινε στο Αγναντερό και τον περιποιούνταν και μερικές φορές έμενε εκεί και το βράδυ.

Όπως μεταδίδει το alithianews.gr, το συμβάν έγινε στις 10 το βράδυ όταν το ζευγάρι φέρεται να καυγάδισε και ο σύζυγος πήρε ένα μαχαίρι και τις κατάφερε πολλές μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι ακριβώς συνέβη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης δεν ήθελε να αποδεχθεί τον χωρισμό με την σύζυγό του, την οποία ζήλευε και της ζητούσε επανασύνδεση.

Οι φήμες στο χωριό λένε ότι όλα ξεκίνησαν όταν χτύπησε το κινητό της 51χρονης και ο δράστης υπέθεσε ότι θα ήταν κάποιος φίλος της συζύγου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ